Libnet.ro
UNICEF

14:16

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea buna. in ce regiuni cade bruma, cand loveste valul de ploi puternice si frig

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat mai tine vremea buna. in ce regiuni cade bruma, cand loveste valul de ploi puternice si frig

Vremea calda conituna si in urmatoarele zile, cand meteorologii prognozeaza maxime de 25 de grade, temperaturi anormale pentru data din calendar. Un val de ploi va lovi Romania la sfarsitul saptamanii viitoare. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca se vor inregistra temperaturi mai ridicate decat mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani. Prognoza ANM pentru inceputul lunii NOIEMBRIE

ANM anunta surprize in perioada urmatoare. Vezi prognoza meteo pana la inceputul lunii noiembrie. Pana la data de 15 octombrie, temperatura aerului va avea in general valori apropiate de normele.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. in ce regiuni va ploua, cat scad temperaturile si unde va fi toamna tarzie

Vremea frumoasa de toamna se prelungeste, dar temperaturile incep sa scada si apar ploile, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) care a actualizat previziunile pana pe 21 octombrie.

Prognoza meteo miercuri 10 octombrie: Romania se va confrunta cu un val de caldura

In zilele urmatoare, vremea se va schimba radical atat in Europa cat si in Romania, cand teritoriul continentului va fi cuprins de un val neobisnuit de caldura, care va aduce temperaturi de pana la 30 de grade Celsius.

VREMEA. Cum va fi prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Vremea va fi in general apropiata de normalul pentru aceasta perioada in urmatoarele doua saptamani, iar probabilitatea de ploaie va redusa, conform prognozei pentru intervalul 8-21 octombrie, publicata de Ad.

Familia a insistat sa se casatoreasca cat mai repede, iar tanara a facut un gest uimitor. Am o pasiune mare in viata si sunt dedicata- VIDEO

Lulu Jemimah are 32 de ani si este masteranda la prestigioasa Universitate din Oxford. Cea mai mare dorinta a femeii este sa termine studiile si sa obtina o diploma. Cu toate acestea, Lulu este din Uganda,.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )