Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo: Cat tine vremea buna. Ce se anunta in weekend, cand si unde lovesc din nou ploile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat tine vremea buna. Ce se anunta in weekend, cand si unde lovesc din nou ploile

Vremea incepe sa se incalzeasca in urmatoarele zile, insa de la sfarsitul saptamanii se intorc ploile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta pentru marti, 17 martie, maxime cuprinse intre 9 si 15 grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa intre -5 si 5 grade. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 martie. Vremea se incalzeste considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Vremea se incalzeste considerabil in cursul zilei de marti, 17 martie. Care sunt maximele si minimele de pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 martie inceputul de saptamana vine cu vesti foarte bune! Dupa ce weekend-ul ne-a lasat cu ochii .

Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 martie. Ce anunta meteorologii

Vremea se schimba radical in urmatoarele zile, conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti? Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 martie Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca vremea se schimba foarte multe in zilele ce urmeaza. Temperaturile vor scadea .

Prognoza meteo 14 martie. Vin ploile in Romania. Unde vor fi cele mai scazute temperaturi

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru data de 14 martie. Astfel, aflam ca vremea se anunta ploioasa pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor scadea destul de mult, mai ales in zonele subcarpatice, iar precipitatiile isi vor face aparitia, chiar si sub forma de ninsoare. Meteorologii au emis prognoza meteo valabila pentru .

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Meteorologii anunta zile cu vreme frumoasa, dar rece

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar rece dimineata si pe parcursul noptii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in sudul Banatului.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo intre 16 si 29 martie

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani, anunta specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie. Potrivit acestora, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 20 martie.

Prognoza meteo: Vin temperaturi neobisnuite. Cand se incalzeste si in ce regiuni se mai anunta ploi si bruma

Saptamana incepe cu vreme rece, dar frumoasa. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta temperaturi maxime cuprinse intre 6 si 13 grade, bruma si ceata in zonele joase, dar si ploi slabe. De la mijlocul saptamanii se incalzeste si mai mult, astfel ca miercuri sunt asteptate maxime de 18 grade in sudul tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )