Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cat tine vremea de iarna. Ce ne asteapta de Revelion

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat tine vremea de iarna. Ce ne asteapta de Revelion

Vremea se va raci accentuat si va fi in general inchisa, cu innorari si precipitatii in special in jumatatea de sud a tarii, unde se vor cumula local 1520 lmp. Meteorologii au emis o alerta de vreme rea, valabila pana pe 28 decembrie. De luni se incalzeste in majoritatea regiunilor. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cat de cald se face de Craciun. Ce ne asteapta de duminica

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele zile. La munte sunt asteptate precipitatii mixte, in timp ce in zonele joase vor predomina ploile. in prima zi de Craciun sunt asteptate maxime de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo, azi, 23 decembrie 2020. Vremea se va incalzi in toata tara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 23 decembrie 2020. Potrivit acestora vremea se va incalzi. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum.

Prognoza meteo, azi, 26 decembrie 2020. Va ploua in jumatatea de sud a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 26 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in jumatatea de sud a tarii. Prognoza meteo in principalele zone.

Prognoza meteo, azi, 25 decembrie 2020. Va fi innorat ziua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 25 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat ziua, iar indeosebi noaptea si seara va ploua slab. Prognoza.

Prognoza meteo, azi, 24 decembrie 2020. Va fi innorat in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 24 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo in principalele zone.

Vremea in Bucuresti, in ultimul weekend din 2020. Prognoza speciala emisa de meteorologi. Ce se intampla de luni in Capitala

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru municipiul Bucuresti, care semnaleaza precipitatii si vant pana luni dimineata.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii au facut anuntul cu scurt timp in urma

ANM a emis o prognoza speciala pentru zona municipiului Bucuresti, valabila in intervalul 26. 2020 ora 10:00 - 28. 2020 ora 10:00, de ploi si vant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )