Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii au facut anuntul cu scurt timp in urma

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii au facut anuntul cu scurt timp in urma

ANM a emis o prognoza speciala pentru zona municipiului Bucuresti, valabila in intervalul 26. 2020 ora 10:00 - 28. 2020 ora 10:00, de ploi si vant. continuă pe Antena3

ANM: Prognoza meteo speciala pentru sudul tarii, Bucuresti si zona montana. Ploi, lapovita, ninsoare si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de vreme rea, valabila in perioda26 decembrie, ora 10:00 28 decembrie, ora 10:00, in zona de sud a tarii, in Capitala si in.

Prognoza meteo, azi, 25 decembrie 2020. Va fi innorat ziua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 25 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat ziua, iar indeosebi noaptea si seara va ploua slab. Prognoza.

Prognoza meteo, azi, 24 decembrie 2020. Va fi innorat in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 24 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo in principalele zone.

Prognoza meteo, azi, 23 decembrie 2020. Vremea se va incalzi in toata tara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 23 decembrie 2020. Potrivit acestora vremea se va incalzi. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum.

Prognoza meteo, azi, 22 decembrie 2020. Vor fi precipitatii in special seara si noaptea

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 22 decembrie 2020. Potrivit acestora vor fi precipitatii in special seara si noaptea. Prognoza meteo in.

Simona Halep a facut anuntul trist pentru fanii ei. Ce decizie radicala a luat sportiva noastra

Pentru inceputul de an 2021, in perioada 6-13 ianuarie, se anunta un turneu de zile mari la Abu Dhabi. Sezonul incepe la Abu Dhabi, apoi se duce in Australia, la tuernul de Grand Slam, Australian Open. Daca pana acum, prezenta romancei Simona Halep era o certitudine la Abu Dabhi, se pare ca aceasta s-a razgandit.

OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Marea Britanie, focarul Europei. in urma cu cateva zile, specialistii britanici au descoperit o noua tulpina a noului coronavirus, care a ajuns si in Italia. Anunt OMS: a aparut o noua tulpina a SARS-CoV-2. Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii Dupa ce in urma cu .

Oana Roman a dat lovitura. A facut anuntul chiar azi: Am semnat contractul, ne vedem in ianuarie

Oana Roman, cu multe kilograme in minus, peste zece, dupa cum a declarat, s-a filmat dezbracata in cada cu spuma. Astfel ca in timp ce se relaxa, aceasta a dezvaluit un mare secret, si anume, ca va reveni pe micile ecrane. Oana Roman a dat lovitura Dar fosta partenera a lui Marius Elisei nu a .

Cristi Borcea a primit cea mai buna veste inainte de Craciun. A facut anuntul: Parca simt altfel acum

Fostul actionar dinamovist a trecut prin momente delicate saptamanile acestea. Dupa ce a ajuns la spital deoarece i-a fost rau, acum Cristi Borcea a primit cea mai buna veste chiar inainte de Craciun. Despre ce este vorba vom afla in cele ce urmeaza. Cristi Borcea, cea mai buna veste inainte de Craciun Sunt asimptomatic, dar .

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata de Sectia speciala pentru represiune nedreapta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala pentru savarsirea infractiunilor de cercetare abuziva, represiune nedreapta, instigare la represiune nedreapta, influentarea declaratiilor, inducerea in eroare a organelor judiciare, fals intelectual si abuz in serviciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )