Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prognoza meteo: Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. Unde loveste urgia si cand scapam de ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. Unde loveste urgia si cand scapam de ploi

Vreme capricioasa si ploi in continuare, desi temperaturile vor ajunge in sudul tarii la 31 de grade. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), de ploi vom avea parte si in luna iunie. Mai mult, un nou front ciclonic dinspre Marea Mediteraneana care va aduge fenomene extreme. continuă pe Adevărul

VREMEA. Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. in ce zone va veni vremea rea

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie vomavea parte si in luna iunie. Mai mult, un nou front ciclonic dinspre Marea Mediteraneana care va aduge fenomene.

Un ciclon mediteranean loveste Romania. Ploi torentiale si fenomene meteo extreme. Cat tine urgia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca temperaturile vor urca pana la 31 de grade Celsius in sudul tarii in urmatoarea perioada, dar vremea va fi in continuare instabila. Se vor semnala ploi si vijelii si in luna iunie, iar un ciclon mediteranean se va abate asupra Romaniei si va aduce fenomene meteo extreme. Ploi [] .

Prognoza meteo ANM, joi, 30 mai. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

ANM a venit cu o noua prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 mai 2019. Apar ploile in mai multe zone din tara, dar temperaturile se mentin ridicate. ANM precizeaza ca temperaturile vor fi curprinse intre 20 si 27-28 de grade. Cel mai cald va continua sa fie in Baragan si Lunca Dunarii,iar in Bucuresti [] .

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai: Ploi torentiale si vijelii

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai. Meteorologii anunta ca aproape toata tara se afla sub informare meteo de vreme instabila. Sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina in unele regiuni. Fenomenele meteo extreme vor fi prezente pana sambata dimineata, iar cantitatile de apa pot depasi 35-50 l/mp. Vremea in Bucuresti in Capitala, vremea va fi [] .

Prognoza meteo pana pe 1 iunie: ANM anunta ploi torentiale, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca pana pe data de 1 iunie in majoritatea zonelor tarii se vor semnala ploi cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. Pana sambata, la ora 10:00, sunt prognozate manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Cod galben de ploi torentiale incepand de marti, 28 mai, ora [] .

ULTIMA ORA! Prognoza METEO pentru vineri, ziua sosirii Papei Francisc in Romania. Zecile de mii de pelerini care il vor astepta pe Suveranul Pontif sa fie pregatiti de FURTUNI PUTERNICE

Mai sunt doar trei zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Meteorologii nu au insa vesti bune pentru pelerinii care doresc sa-l intalneasca pe Suveranul Pontif. Vineri, Papa Francisc va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )