Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo ANM, joi, 30 mai. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, joi, 30 mai. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

ANM a venit cu o noua prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 mai 2019. Apar ploile in mai multe zone din tara, dar temperaturile se mentin ridicate. ANM precizeaza ca temperaturile vor fi curprinse intre 20 si 27-28 de grade. Cel mai cald va continua sa fie in Baragan si Lunca Dunarii,iar in Bucuresti [] . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai: Ploi torentiale si vijelii

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai. Meteorologii anunta ca aproape toata tara se afla sub informare meteo de vreme instabila. Sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina in unele regiuni. Fenomenele meteo extreme vor fi prezente pana sambata dimineata, iar cantitatile de apa pot depasi 35-50 l/mp. Vremea in Bucuresti in Capitala, vremea va fi [] .

LOTO 6/49. Numerele extrase joi 30 mai 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 30 mai2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 30 mai 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 30 mai2019.

VREMEA. Prognoza METEO pentru 29, 30 si 31 mai. Vreme instabila

in regiunile vestice, nordice, centrale, la deal si la munte temporar instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin innorari accentuate, averse ce vor avea si caracter torential,.

Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Inspectoratul Scolar din Bucuresti a publicat lista scolilor din Bucuresti care vor suspenda cursurile si joi ca urmare a vizitei Papei Francisc. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Vezi in text lista scolilor care sunt inchise joi.

PROGNOZA METEO pentru perioada 27 MAI - 9 IUNIE. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune in parte

Meteorologii au esmis prognoza meteo pentru perioada 27 mai 9 iunie. ANM avertizeaza ca vremea se va mentine instabila, alternand zilele calduroase cu cele in care temperaturile vor fi sub media normala,.

Inspectoratul Scolar, despre pregatirile pentru vizita Papei Francisc: Fiecare scoala din Capitala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

Vizita Papei in Romania - Toate scolile din Capitala vor fi inchise vineri / Inspectoratul Scolar Bucuresti: Fiecare scoala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile si joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

Scolile si liceele bucurestene care vor fi inchise pe 30 mai 2019. Ce gradinite vor avea programul suspendat

Cursurile se vor suspenda joi, 30 mai in mai multe unitati de invatamant din Capitala, cu prijelul vizitei Papei Francisc in Romania.

Prognoza meteo pana pe 1 iunie: ANM anunta ploi torentiale, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca pana pe data de 1 iunie in majoritatea zonelor tarii se vor semnala ploi cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. Pana sambata, la ora 10:00, sunt prognozate manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Cod galben de ploi torentiale incepand de marti, 28 mai, ora [] .

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 1 iunie

Vor mai cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice in nordul Moldovei, Transilvania, Maramures, Crisana si vestul Olteniei, in timp ce in restul regiunilor cerul va fi variabil. Vantul va sufla.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )