Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo: Vine frigul. Cand se strica vremea, ce anunta meteorologii

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vine frigul. Cand se strica vremea, ce anunta meteorologii

Vremea se raceste accentuat dupa data de 25 septembrie in majoritatea reginilor tarii, iar precipitatiile, pe alocuri abudente, lovesc mai multe regiuni. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), la inceputul lunii octombrie vremea se va incalzi din nout. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, azi, 21 septembrie 2020. Vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 21 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii. Temperaturile maxime se vor.

Prognoza meteo, azi, 20 septembrie 2020. Vremea va fi predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 20 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea in tara va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor.

Prognoza meteo, azi, 19 septembrie 2020. Vremea va fi in general frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru sambata, 19 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 20-27 septembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo saptamana 20-27 septembrie 2020. Potrivit acestora, toamna isi intra in drepturi, iar temepraturile incep sa se apropie de normalul.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Cand si unde se intoarce vara si in ce regiuni se anunta ploi puternice

Temperaturile de vara se intorc in Romania, la sfarsit de septembrie. De la jumatatea saptamanii, vremea se incalzeste, maximele ajungand si la 33 de grade in sud-estul tarii.

Vremea o ia razna! Prognoza METEO 21 septembrie 2020

Temperaturile de vara se intorc. Meteorologii anunta ca, de la jumatatea saptamanii, vremea se incalzeste. Valul de aer cald care va intra in tara noastra va influenta temperaturile in majoritatea regiunilor din tara noastra, acestea ajungand pana la 32 grade Celsius.

Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2020. Temperaturi mai mari fata de normalul perioadei in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de astazi, 22 septembrie 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile din cursul zilei vor fi ridicate, mai mari fata de valorile normale ale acestei perioade.

Prognoza meteo: Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei in urmatoarele saptamani

Valorile termice vor fi mai ridicate in urmatoarele trei saptamani decat cele specifice perioadei, la nivelul intregii tari, iar cantitatile de precipitatii vor fi in general deficitare in prima parte a intervalului si apropiate de normal catre mijlocul lunii octombrie, releva prognoza de specialitate emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru urmatoarele patru saptamani 21 septembrie -19 octombrie), citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )