Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prognoza meteo. Cod galben de vant in trei judete

B1 B1,
Prognoza meteo. Cod galben de vant in trei judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis o avertizare nowcasting cod galben de vat in trei judete, respectiv Braila, Ialomita si Buzau. Avertizarea, valabila intre orele 10:. continuă pe B1

Atentionare meteo. Cod galben de canicula in 20 de judete si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri un cod galben de canicula in 20 de judete si in Bucuresti, valabil vineri si sambata. Vor fi 35-38 de grade Celsius si nopti tropicale. in jumatatea de sud a tarii vantul va sufla cu 55 kmh.

Alerta meteo: Cod galben de canicula si vant puternic pana sambata in Baragan

Disconfortul termic se va accentua in zilele de vineri si sambata in sud-estul tarii, unde meteorologii au emis cod galben de canicula. De asemenea, vantul puternic va spori arsita.

ANM: Cod galben de canicula si vant puternic in regiunile sudice si estice. Capitala si alte 20 de judete, afectate

Administratia Natioanla de Meteorologie a emis, joi dimineata, un cod galben de canicula si intensificari ale vantului, valabil inDobrogea, sudul Moldovei,Munteniasi local in.

ANM: Avertizare imediata de cod galben si portocaliu. Furtuna cu grindina in 4 judete

Meteorolgii de la ANM au emis doua avertizarinowcasting de cod galben si portiocaliu de furtuna valabile pana la ora 15:00in judetele Gorj, Caras Severin si Dolj si Mehedinti. Cod.

Nu va programati concediul in aceasta saptamana! Meteorologii au facut anuntul! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada iar precipitatiile se anunta excedentare in saptamana 17 24 august.

Prognoza meteo, azi, 09 august 2020. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru duminica, 09 august 2020. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor tarii, chiar caniculara in Lunca.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 10-16 august 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Valori termice peste mediile perioadei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit acesteia, in prima si ultima saptamana vremea va fi mai calda decat ar.

Cod galben de canicula, pentru mai multe judete si Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de canicula si intensif.

Cod galben de canicula pana duminica: noptile vor fi tropicale. Harta judetelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de canicula in 20 de judete si in Bucuresti, valabil vineri si sambata. Vor fi 35-38 de grade Celsius si nopti tropicale. in jumatatea de sud a tarii vantul va sufla cu 55 kmh.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )