Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prognoza meteo. Codul Galben de ploi si vijelii se prelungeste. De cand se intoarce caldura

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Codul Galben de ploi si vijelii se prelungeste. De cand se intoarce caldura

Prognoza meteo. O mare parte din regiunile tarii se afla inca sub Cod Galben, dar se pare ca dupa primele zile din luna august, vremea se va imbunatati si ne vom bucura in sfarsit de. continuă pe Antena3

Vremea: Codul Galben de ploi si vijelii se prelungeste. Cand se intoarce caldura

Prognoza meteo. O mare parte din regiunile tarii se afla inca sub Cod Galben, dar se pare ca dupa primele zile din luna august, vremea se va imbunatati si ne vom bucura in sfarsit de.

Codul galben de ploi torentiale a fost restrns, el mai este valabil n 25 de judete

Meteorologii au restrans codul galben de ploi puternice, numarul judetelor vizate fiind redus de la 31 la 25. Pana sambata seara, in toate zonele de munte si in Transilvania vor fi ploi torentiale, vant si grindina, transmite Mediafax.

METEO Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica in mai multe judete din tara

Un Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa este in vigoare pana pe 30 iulie, ora 21.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi abundente in doua judete

Cod Galben de ploi abundente si descarcari electrice la munte, pentru urmatoarele ore. Judetul Brasov va fi cel mai afectat. Ploi abundente vor fi in Victoria, Sinca, Recea, Mandra, Voila, Sercaia, Harseni,.

Vremea rea continua sa faca ravagii: Meteorologii au prelugit codul galben de ploi. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Meteorologii au prelungut luni atentionarea cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, avertizarea este valabila.

Prognoza meteo 30 iulie - 12 august. Temperaturi de vara si ploi in fiecare zi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 30 iulie 12 august, fiind prognozate temperaturi specifice lunii august. Din pacate, nu vom scapa de instabilitatea atmosferica,.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in 14 judete, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi, care vizeaza 14 judete din arcul carpatic si este valabil pana luni seara, la ora 21. in intervalul mentionat, vor fi perioade cu.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi torentiale in peste jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o noua avertizare de cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica pentru peste jumatate de tara, valabil pana la ora.

VREMEA pentru duminica. Prognoza meteo anunta ploi in mare parte a tarii

VREMEA pentru duminica Cerul va avea innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Ce fenomene violente se anunta si care va fi cea mai afectata zona

Ploi torentiale, grdinina si instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile, care avertizeaza ca un nou ciclon urmeaza sa loveasca Romania. Dobrogea va fi cea mai afectata regiune unde sunt asteptate ploi puternice in intervale scurte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )