Libnet.ro
UNICEF

00:07

PROGNOZA METEO COMPLETA pentru TOATA VARA (FOTO)

B1 B1,
PROGNOZA METEO COMPLETA pentru TOATA VARA (FOTO)

ANM a anuntat prognoza pentru aceasta vara. Potrivit meteorologilor, Sunt asteptate valori ale temperaturiilor de peste 35 de grade Celsius in toate lunile de vara, avand astfel un regim al valorilor peste. continuă pe B1

Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea in aceasta vara

Prognoza meteo pe trei luni. Meteorologii au facut publica prognoza pentru cele trei luni de vara. Vremea va fi calda, iar precipitatiile putine, avertizeaza specialistii. Meteorologul Alina Serban a venit cu.

Prognoza meteo. Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile vestice si la munte, zone in care cu totul izolat mai pot fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Prognoza meteo: ce se anunta de Rusalii. Cat de cald se face, unde lovesc furtunile violente si ploile, de cand se raceste

Nici in urmatoarele doua saptamani nu scapam de temperaturile oscilante si instabilitatea atmosferica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a anuntat prognoza pana pe 3 iunie: vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, urmata de temperaturi scazute si precipitatii pe arii ceva mai extinse.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )