Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile. Unde loveste canicula, in ce regiuni fac prapad furtunile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile. Unde loveste canicula, in ce regiuni fac prapad furtunile

Vremea va fi deosebit de calda duminica, 28 iulie, caniculara in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Furtunile insa vor face prapad in jumatatea de vest a tarii. De luni se intoarce canicula. continuă pe Adevărul

PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Vremea va deveni instabila in jumatatea nord-vestica a tarii, unde dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

Prognoza meteo: Dupa un weekend de foc, vremea se strica. Unde se anunta ploi in fiecare zi si cat scad temperaturile

Ne asteapta un weekend de foc in sudul tarii, insa de duminica seara, temperaturile incep sa scada. Ploile de scurta durata vor fi prezente pana pe 4 august 2019, in majoritatea regiunilor, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo vineri, 26 iulie. Vremea va fi calduroasa

Conform prognozei meteo emise de ANM, vineri, 26 iulie, se anunta o vreme calduroasa local, dar si ploi cu caracter torential in unele zone. Prognoza meteo vineri, 26 iulie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 26 iulie. Specialistii meteo anunta o vreme calduroasa local, in vest si sud, in .

Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea revine la normalul perioadei

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 iulie. Meteorologii au indicat o vreme instabila, alaturi de precipitatii. Care sunt maximele indicate? Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea in toata tara Meteorologii indica o vreme instabila, dar mercurul din termemotre incepe sa arate ca normalul perioadei. Temperaturile medii .

PROGNOZA METEO 26 IULIE. Vremea va fi calduroasa local

Vremea va fi calduroasa local in vest si sud, in timp ce, in restul teritoriului valorile diurne se vor situa in jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar.

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in vest si sud va deveni local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea.

Pactul de neagresiune intre PSRM si ACUM ar putea fi semnat in urmatoarele zile

Consilierul prim-ministrului Maia Sandu, Vlad Kulminski, sustine ca in urmatoarele zile va fi semnata intelegerea de neagresiune intre Partidul Socialistilor si blocul ACUM, care se refera la viitoarele alegeri locale. Acest lucru va servi drept baza durabila pentru activitatea guvernarii in urmatorul an. Declaratiile au fost facute la emisiunea Glavnii vopros de la postul NTV Moldova, transmite IPN.

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pana vineri

Vremea se va incalzi usor urmand astfel a se inregistra valori diurne in jurul celor specifice datei, si se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate.

PROGNOZA METEO 24 IULIE. Cerul va fi variabil, in timp ce valorile termice se vor situa in jurul celor normale

Miercuri, 24 iulie, valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul Olteniei, ia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )