Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prognoza meteo pe doua saptamani. Dupa canicula, vine ploaia. Cand se indreapta vremea

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe doua saptamani. Dupa canicula, vine ploaia. Cand se indreapta vremea

Saptamana aceasta debuteaza cu o vreme caniculara in aproape toata tara, insa incepand cu 14 iulie se va raci in toate regiunie, temperaturile scazand chiar si cu zece grade. Asta potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie care a emis prognoza meteo valabila pentru perioada 11 24 iulie. Cu toate acestea, de saptamana viitoare se va incalzi din nou. continuă pe Adevărul

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pe regiuni

Regimul termic va continua sa fie unul oscilant in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii prognozeaza atat perioade cu disconfort termic si temperaturi caniculare, cat si intervale.

Lucian Bute afla in doua saptamani rezultatele probei B

Pugilistul Lucian Bute mai are de asteptat doua saptamani pentru a afla rezultatul probei B la controlul anti-doping efectuat dupa meciul cu Badou Jack din 30 aprilie.

Ciocana va ramane fara apa calda pentru doua saptamani

Locuitorii sectorului Ciocana, din Chisinau, vor ramane fara apa calda pentru urmatoarele doua saptamani. Motivul este ca vor avea loc lucrari de reparatie, venite sa imbunatateasca serviciul.

2,5 tone de droguri confiscate de Politia Romana, in ultimele doua saptamani, in urma unor razii in mai multe zone ale tarii

Politia Romana a efectuat, in ultimele doua saptamani, 137 de perchezitii domiciliare, in urma carora a ridicat peste 2,5 tone de droguri, cantare folosite la cantarirea drogurilor, grindere, tigari, alcool, arme, aparatura electronica si aproape 2. 000 de cupiuri de bancnote contrafacute, anunta Agerpres.

34 de copii din centre de plasament au fost dusi la Spitalul Clinic de Psihiatrie in ultimele doua saptamani

Ministerul Sanatatii a precizat vineri ca 34 de copii din centre de plasament au fost prezentati la Spitalul Clinic de Psihiatrie pentru evaluare in ultimele doua saptamani - 19 dintre acestia au venit la cererea procuraturii, iar 15 la cererea unitatilor de plasament.

PROGNOZA METEO Temperaturi aproape de pragul caniculei in weekend

Canicula se intoarce in acest sfarsit de saptamana, temperaturile fiind ridicate, apropiate de pragul caniculei, sustin meteorologii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )