Libnet.ro
UNICEF

09:15

PROGNOZA METEO pe doua saptamani. Ce se va intampla cu vremea...

B1 B1,
PROGNOZA METEO pe doua saptamani. Ce se va intampla cu vremea...

ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, conform meteorologilor sunt asteptate scaderi ale temperaturilor, cat si precipitatii pe arii extinse. in Banat, in primele doua. continuă pe B1

Prognoza meteo, duminica, 8 martie. Ce se intampla cu vremea in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 8 martie. Ce se intampla cu vremea in tara? Prognoza meteo, duminica, 8 martie Potrivit informatiilor oferite de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), ziua de 8 martie va fi marcata in acest an de precipitatii in majoritatea .

Prognoza meteo ANM pentru luni, 9 martie. Ce anunta meteorologii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime si minime pentru luni, 9 martie? Prognoza meteo ANM pentru luni, 9 martie Meteorologii anunta faptul ca valorile temice vor fi ceva mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, .

Val de frig in Romania. ANM anunta cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine frumoasa la nivelul intregului teritoriu in urmatoarele zile. in schimb, in intervalul 9-22 martie, sunt anuntate scaderi de temperatura si precipitatii pe arii extinse. Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Val de frig in Romania. ANM anunta cum va fi .

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine frumoasa in toata tara in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor atinge 20 de grade, dar vor fi si intervale cu scaderi ale temperaturilor si cu precipitatii, potrivit meteorologilor.

Prognoza meteo pentru 9 martie 2020. Ploi in toata tara, pana miercuri. in unele zone sunt asteptate si ninsori

Prognoza meteo pentru 9 martie 2020. Cerul va fi mai mult noros, exceptand sud-estul extrem al teritoriului, unde innorarile vor fi temporare.

PENTRU A PREVENI RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI CNE solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani

Consiliul National al Elevilor solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani pentru a preveni raspandirea coronavirusului si afirma ca autoritatile publice locale trebuie sa respecte legea privind dotarea scolilor cu materiale igienico-sanitare nu doar in situatii de criza, ci permanent.

Basescu sustine ca scolile si universitatile ar trebui inchise de luni, timp de doua saptamani

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca scolile si universitatile ar trebui inchise, incepand de luni, timp de doua saptamani, el precizand ca ar trebui interzise toate manfestarile publice, nu doar cele cu peste o mie de participanti.

Traian Basescu: Scolile si universitatile ar trebui inchise de luni, timp de doua saptamani

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca scolile si universitatile ar trebui inchise incepand de luni timp de doua saptamani, el precizand ca ar trebui interzise toate manfestarile publice, nu doar cele cu peste o mie de participanti.

CORONAVIRUS |Banca Centrala din Coreea de Sud plaseaza bancnotele in carantina timp de doua saptamani. Chiar ar putea sa arda cateva dintre ele

Banca centrala din Coreea de Sud BOK) a anuntat, vineri, ca plaseaza in carantina bancnotele pentru o perioada de doua saptamani, precum si ca ia in calcul sa arda o parte dintrel ele, intr-o.

O banca centrala pune in carantina bacnotele timp de doua saptamani, luand in considerare si arderea lor

Banca Centrala a Coreei de Sud BOK) a anuntat vineri ca va pune in carantina bancnotele timp de doua saptamani pentru a inlatura orice urma de coronavirus si chiar ar putea arde unele bancnote, ca parte a eforturilor de opri extinderea epidemiei de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )