Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo: Frig accentuat peste Romania. Unde se anunta lapovita, ce zone vor fi lovite de vijelii si ploi violente

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Frig accentuat peste Romania. Unde se anunta lapovita, ce zone vor fi lovite de vijelii si ploi violente

Joi, ploile se extind spre centrul tarii, iar seara vor cuprinde toate regiunile. Vantul va sufla cu putere si poate lua aspect de vijelie, iar maximele vor fi cuprinse intre 17 si 28 de grade. La munte sunt posibile precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vin primele ninsori. Cat de rau se anunta pana pe 13 octombrie, unde ploua abundent si cand se incalzeste

Vremea calda, cu maxime care au depasit 30 de grade in unele regiuni, devine amintire. De joi se face tot mai frig, iar temperaturile vor scadea cu pana la 1-12 grade. La munte nu este exclus sa apara primele ninsori. Conform prognozei Administratiei Natiopnale de MeteorologieANM), pana pe 13 octombrie vom avea ploi in fiecare zi.

Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Vremea o ia razna

Alerta meteo pentru Romania. Specialistii de la ANM au emis o avertizare meteo pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Se anunta tei zile de ploi, vant si frig. Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare meteo pentru perioada .

Prognoza meteo: Cand loveste frigul cumplit. Unde vor face ploile prapad, ce fenomene extreme anunta meteorologii

Temperaturile se mentin ridicate in prima parte a saptamanii, fiind anuntate cu pana la 8 grade mai mult decat normalul perioadei. Valorile vor cobori de joi, cand temperaturile vor fi apropiate sau chiar sub cele normale pentru aceasta data, informeaza Administratia Nationala de MeteorologieANM).

VALUL POLAR vine peste Romania: Fenomene EXTREME si schimbari SOCANTE de temperatura (FOTO)

Octombrie debuteaza cu un val de frig si fenomene extreme. Meteorologii anunta ca un val de aer polar va afecta Romania si va aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat normalul acestei.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie. Ploi si ninsori! Vremea se raceste brusc

Vremea se va raci brusc, in toata tara. Specialistii in meteorologie au anuntat si ce regiuni sunt vizate pentru caderile de precipitatii. Iata cum arata prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 octombrie! Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie Temperaturile vor scadea simtitor incepand cu urmatoarea perioada. De joi sunt asteptate ploi pe .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 octombrie. Vremea se raceste in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza meteo. Iata care sunt maximele si minimele din ziua de vineri, 4 octombrie! Din pacate, specialistii au anuntat ca vremea se raceste, iar toamna incepe sa-si intre serios in drepturi. Prognnoza meeto ANM pentru vineri, 4 octombrie Temperaturile scad in toata tara in .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie. Anuntul ingrijorator al meteorologilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza pentru ziua de miercuri, 2 octombrie. Din pacate pentru cei care mai sperau la cateva zile cu temperaturi rezonabile, mercurul din termometre va urma sa scada brusc. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca .

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calda, iar in regiunile estice si sudice pe arii relativ extinse chiar deosebit de calda. Temperaturile maxime.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a emis prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni. in Banat, in primele trei zile vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2374 seconds )