Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pana joi

Antena3 Antena3,
Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calda, iar in regiunile estice si sudice pe arii relativ extinse chiar deosebit de calda. Temperaturile maxime. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 29 septembrie. Anuntul mult asteptat de toata lumea

Vremea va continua sa se incalzeasca usor devenind in orele amiezii mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii septembrie in mare parte a tarii, chiar deosebit de calda cu precadere in.

Prognoza meteo 28 septembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Vremea se va incalzi usor in toate regiunile, devenind in orele amiezii mai calda decat in mod normal pentru aceasta data in cele sudice si sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu.

Pretul gazelor plafonat de Guvernul Dancila prin OUG 114 a ajuns sa fie mai mare decat cel din pietele liberalizate. Cauzele invocate de expertii din domeniu (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Desi inainte de decembrie 2018 preturile la gaze din Romania erau mult mai mici decat in alte pietedin Europa, dupa adoptarea OUG 1142018, preturile au crescut vertiginos, astfel ca.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a emis prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni. in Banat, in primele trei zile vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu o.

ATENTIONARE METEO. Temperaturi la limita inghetului si ploi torentiale. Prognoza pe urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza pentru perioada 30 septembrie - 12 octombrie: BANAT in urmatoarele trei zile vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta.

Cum a aparut Delia pe scena alaturi de Carlas Dreams. De ce esti uneori mai ciudata decat noi?

Delia continua sa isi surprinda fanii de fiecare data cand urca pe scena la concerte, dar si la televizor, in cadrul emisiunii iUmor, unde jurizeaza alaturi de Cheloo si Mihai Bendeac. Artista a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii de la ultimul concert, la care a cantat si Carlas Dreams. Acesta nu .

Siegfried Muresan, dupa ce premierul a anuntat ca o sustine pe Rovana Plumb: Legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca, pentru social-democrati, legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia internationala a Romaniei si considera ca avem nevoie de un premier care sa puna tara inainte de toate. Reactia vine dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat ca o sustine in continuare neconditionat pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european.

Pretul gazelor din Romania va fi mai mare decat in alte state europene si anul viitor

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul trimestru al acestui an, a afirmat Aura Sabadus, expert in domeniul gazelor in cadrul publicatiei de profil ICIS Londra, in cadrul unei conferinte de profil.

Pretul gazelor in Romania va continua sa fie mai mare decat in Europa

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )