Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo: Frigul si furtunile violente pun stapanire peRomania. Unde se anunta prapad pana la sfarsitul lunii

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Frigul si furtunile violente pun stapanire peRomania. Unde se anunta prapad pana la sfarsitul lunii

Furtunile violente si temperaturile scazute cuprind toate regiunile. Duminica, anunta Administratia Nationala de MeteorologieANM), vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor fi pe arii restranse mai insemnate, cu precadere in jumatatea vestica a teritoriului. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vremea rea face ravagii in Romania. Ce se anunta pana pe 12 mai si ce regiuni vor fi lovite de urgie

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar fenomene meteo extreme pun stapanire pe Romania. Conform Alinei Serben, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vor fi averse cu caracter torential, mai ales in sud, apoi in jumatatea nordica, insotite de intensificari ale vantului si temperaturi scazute.

Vremea in weekend: ANM a schimbat prognoza meteo

Weekendul 3-5 mai se anunta unul frumos in aproape toata tara, vremea va fi placuta, dar nu lipsesc ploile in anumite zone. Temperaturile vor continua sa creasca usor vineri, astfel incat vremea va deveni calda in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, cu precadere in cursul [] .

Prognoza meteo: Un val de aer polar ingheata Romania. Unde se anunta ploi si vijelii periculoase, cand se incalzeste

Instabilitatea atmosferica revine in forta. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), vremea devine iar instabila, iar frigul pune stapanire pe Romania. Un val de aer polar, provenit din nodrul Rusiei loveste tara noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )