Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prognoza meteo: Un val de aer polar ingheata Romania. Unde se anunta ploi si vijelii periculoase, cand se incalzeste

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un val de aer polar ingheata Romania. Unde se anunta ploi si vijelii periculoase, cand se incalzeste

Instabilitatea atmosferica revine in forta. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), vremea devine iar instabila, iar frigul pune stapanire pe Romania. Un val de aer polar, provenit din nodrul Rusiei loveste tara noastra. continuă pe Adevărul

Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad din nou foarte mult

Un fenomen meteo extrem de rar pentru aceasta perioada a anului ajunge in Romania: un val de aer polar. Vom ingheta la temperaturi cu minus in zonele de munte, desi este luna mai. Dupa cateva zile.

Val de aer polar in Romania. Temperaturile, mai mici cu zece grade decat media normala a perioadei

Se anunta temperaturi extrem de mici in urmatoarea perioada si asta din cauza unui val de aer polar care va lovi tara noastra chiar de maine, conform Autoritatii Nationale de Meteorologie.

Valul de AER POLAR LOVESTE Romania! Specialistii avertizeaza: Vor avea loc FENOMENE METEO EXTREME

Un val de aer polar, provenit din nordul Rusiei, va ajunge duminica in vestul Romaniei, iar apoi se va extinde pe tot teritoriul tarii. Duminica, in majoritatea regiunilor vor fi averse, posibil asociate cu.

Prognoza meteo: Vremea rea face ravagii in Romania. Ce se anunta pana pe 12 mai si ce regiuni vor fi lovite de urgie

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar fenomene meteo extreme pun stapanire pe Romania. Conform Alinei Serben, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vor fi averse cu caracter torential, mai ales in sud, apoi in jumatatea nordica, insotite de intensificari ale vantului si temperaturi scazute.

Vremea in weekend: ANM a schimbat prognoza meteo

Weekendul 3-5 mai se anunta unul frumos in aproape toata tara, vremea va fi placuta, dar nu lipsesc ploile in anumite zone. Temperaturile vor continua sa creasca usor vineri, astfel incat vremea va deveni calda in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, cu precadere in cursul [] .

Prognoza meteo pentru saptamana 6-12 mai. Cu ce vesti vin meteorologii

Vremea se schimba radical incepand de duminica. Specialistii anunta ca Apar schimbari in aspectul vremii, dar si din punct de vedere termic. O masa de aer rece coboara din nordul continentului si isi.

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme calda, dar si furtuni in aproape toata tara

Week-end-ul debuteaza cu vreme calda mai ales in partea de sud a tarii, unde temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, informeaza ANM, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )