Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza METEO. Ce se va intampla cu vremea pana la sfarsitul lunii august

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO. Ce se va intampla cu vremea pana la sfarsitul lunii august

Meteorologii anunta ca, in primele doua saptamani ale lunii august, romanii vor avea parte de o vreme calda, temperaturile fiind mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada. in prima saptamana va ploua mai putin decat in mod obisnuit, dupa care va ploua mai mult in vest si nord-vest. continuă pe Antena3

Prognoza METEO. Ce se va intampla cu vremea pana la sfarsitul lunii august

Meteorologii anunta ca, in primele doua saptamani ale lunii august, romanii vor avea parte de o vreme calda, temperaturile fiind mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada. in prima saptamana va ploua mai putin decat in mod obisnuit, dupa care va ploua mai mult in vest si nord-vest.

Alexandru Rafila, previziune dura pentru Romania: Putem ajunge pana la sfarsitul lunii august, chiar si mai devreme la o

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, trage un semnal de alarma cu privire la situatia ingrijoratoare a Romaniei, dupa ce ieri s-au inregistrat 1. 104 teste, fiind a sasea zi consecutiva in care se depasesc 1000 de cazuri. Medicul le recomanda tuturor oamenilor sa poarte masti si sa se protejeze, deoarece spitalele vor fi depasite in .

EXCLUSIV Putem ajunge la 1.000 de internari in sectiile ATI ale pacientilor COVID, pana la sfarsitul lunii august: Aceasta este prognoza optimista

EXCLUSIV Cresterea accelerata a cazurilor noi de coronavirus in Romania, in ultimele saptamani, a trezit serioase ingrijorari cu privire la capacitatea sistemului medical de a face fata pandemiei.

Bode: Loturile 1 si 2 ale autostrazii Sebes-Turda ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii noiembrie

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri dupa-amiaza, la finalul unei vizite efectuate pe loturile 1 si 2 ale autostrazii Sebes-Turda, ca aceste doua tronsoane ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii noiembrie, precizand insa ca pe lotul 2 este nevoie de o mobilizare foarte buna.

ULTIMA ORA. Meteorologii au revizuit prognoza METEO. Cum va fi vremea pana vineri

Prognoza meteo ANM panp vineri, 31 iulie 2020. Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 27 iulie 3 august 2020

Pentru ultima saptamana din luna lui cuptor meteorologii anunta temperature maxime de pana la 30 de grade. Valorile caniculare sunt specifice pentru aceasta perioada a anului. Izolat se vor inregistra.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici.

Prognoza meteo: Ce fenomene lovesc Romania in luna august. Cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in sud si est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

Prognoza meteo, miercuri, 29 iulie 2020. Informatii ANM: cod galben de canicula si 38 de grade Celsius

Caldura devine principala problema. Atmosfera se incinge la amiaza, iar prin sud-est se instaleaza canicula. Aerul devine irespirabil in multe regiuni si temperaturile resimtite vor fi cu mult peste cele inregistrate. Prognoza meteo, miercuri 29 iulie 2020: cod galben de canicula Vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza in regiunile sudice si estice. Indicele .

Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au o noua prognoza pentru weekend. Cum va fi vremea in perioada 25-26 iulie si ce avertizari aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie Meteorologii au adus in vizorul romanilor doua avertizari de vreme rea. Ne asteptam la furtuni si vijelii nimicitoare indicat de meteorologi pentru weekend.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )