Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prognoza meteo pana vineri, 15 mai 2020. Temperaturi maximeintre 22 si 34 de grade Celsius

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pana vineri, 15 mai 2020. Temperaturi maximeintre 22 si 34 de grade Celsius

Vremea se va mentine in general instabila. Prognoza meteo pana vineri. continuă pe Antena3

Masuri propuse de MAI pentru starea de alerta, incepand cu 15 mai 2020

Ministrul Afacerilor Interne a postat in transparenta decizionala propunerea privindsetul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020.

Reguli de protectie propuse de INSP pentru romani, dupa 15 mai 2020

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, astazi, o serie de reguli si recomandari pentru masurile specifice ce vor fi dispuse de autoritati dupa incetarea starii de urgenta, pe 15 mai 2020.

Prognoza meteo. Vreme schimbatoare saptamana viitoare. Luni, temperaturi de pana la 31 de grade, de marti incep ploile scurte de vara

Saptamana viitoare vremea va fi schimbatoare. Luni vom avea temperaturi de vara, in aproape toata tara, de marti incep ploile torentiale, cu fulgere, tunete si vant intens in nordul tarii. De joi, furtunile vor cuprinde centrul, estul si sudul tarii.

Proiect de lege pentru stare de alerta. Restaurantele raman inchise. Ce se schimba din 15 mai

Proiect de lege privind mai multe masuri necesare implementarii starii de alerta de vineri 15 mai. De vineri, o parte dintre restrictii vor fi ridicate, altele raman.

Marcel Vela asteapta propuneri pentru masurile de relaxare de la 15 mai

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca a primit foarte multe idei, propuneri si observatii, dupa ce MAI a publicat lista cu propunerile de masuri care se vor lua din 15 mai.

15.362 de romani infectati cu coronavirus, 952 de morti si 7.051 de vindecati, bilant pe 10 mai 2020

Pana astazi, 10 mai 2020, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 15. 362 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7. 051 au fost declarate vindecate si externate.

Cum vom calatori cu mijloacele de transport in comun. Masurile aplicate dupa 15 mai in tren, metrou si aeroport

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a postat in transparenta decizionala propunerea privind setul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, pentru companiile de sub autoritatea MTIC. Masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Zilele calde vor alterna cu cele racoroase

Zilele calde, cu temperaturi de pana la 25 de grade, vor alterna in perioada urmatoare cu cele racoroase, se arata in prognoza pentru perioada 11-24 mai, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Prognoza meteo: Un val de aer fierbinte loveste Romania. Ce fenomene se anunta si cand se intorc ploile

Meteorologii anunta vreme deosebit de calda in urmatoarele zile, cu maxime peste normalul perioadei. Duminica sunt asteptate in sudul tarii temperaturi de 27 de grade, in timp ce luni, 11 mai, se anunta 30 de grade. Vremea frumoasa va tine pana marti, 12 mai, cand ploile se vor intoarce si se va raci drastic.

Prognoza meteo: Socuri termice in Romania. Ce urmeaza dupa temperaturi de 30 de grade, unde lovesc furtunile

Vreme deosebit de calda anunta meteorologii pentru ziua de luni, 11 mai, urmata de episoade cu fenomene extreme. Directorul Administratiei Nationale de MeteorologieANM) a vorbit intr-o interventie la RTV despre o incalzire accentuata a vremii, urmata de o racire brusca, ceea ce va duce la fenomene extreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )