Libnet.ro
UNICEF

11:31

Prognoza meteo pentru 12, 13, 14 si 15 februarie. Cer noros, izolat ceata

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 12, 13, 14 si 15 februarie. Cer noros, izolat ceata

Cerul va avea innorari si local se vor semnala precipitatii in sud-vestul tarii, precum si in zonele de munte. continuă pe Antena3

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 12 februarie: cod galben de ploi si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 12 februarie. Vremea se raceste, iar ploile si ninsorile se intorc. Cod galben de precipitatii in mai multe zone ale tarii. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 12 februarie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru joi, 12 februarie. Vremea .

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea in perioada 10-23 februarie

Cum va fi vremea in zonele tarii? Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamanii, perioada 10-23 februarie, va aduce o ridicare semnificativa a valorilor termice, iar precipitatiile se vor reduce constant, mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani in perioada 10-23 februarie, vremea continua sa se incalzeasca, maximele atingand valori de .

Prognoza meteo ANM in perioada 10-23 februarie 2020. Cum va fi vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 10-23 februarie 2020.

Prognoza ANM pentru urmatoarele zile. Unde va ninge si cat de frig va fi

Vremea pentru 12, 13 si 14 februarie 2020.

Prognoza meteo ANM, saptamana 10 17 februarie. Temperaturile se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care vor fi maximele si minimele din perioada cuprinsa intre 10 17 februarie? Temperaturile se schimba radical! Prognoza meteo ANM pentru saptamana 10-17 februarie Schimbari uriase in privinta conditiilor meteo! Daca am trecut de la temperaturi de 20 de grade la .

Prognoza meteo 11 februarie 2020. Vin ploile, dar temperaturile sunt mai ridicate

Daca zilele trecute am avut parte de Cod Galben si Portocaliu, incepand de astazi vremea, treptat, isi revine, iar temperaturile vor urca spre valori cu plus. Vom avea parte de precipitatii si astazi, dar sub forma de ploaie si pe alocuri sub forma de ninsoare. Prognoza meteo 11 februarie 2020 Pentru ziua de astazi, in .

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

Vremea. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Maxime de 12 grade, dar nu scapam de ploi

Valorile termice, cu precadere cele diurne, se vor situa peste cele climatologic specifice datei. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii slabe.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Bucurestenii vor avea parte de ploi slabe si temperaturi de pana la 12 grade, in urmatoarele trei zile, potrivit unei prognoze meteo speciala emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cum va fi vremea pana pe 13 februarie. Regiunile unde va continua sa ninga

Prognoza meteo pentru 11, 12 si 13 februarie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )