Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prognoza meteo pentru 18 octombrie. Vesti bune pentru inceput de weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 18 octombrie. Vesti bune pentru inceput de weekend

in zonele joase din estul si sud-estul tarii, in primele ore ale zilei si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, pe arii restranse asociata cu burnita si posibil persistenta, dar in restul. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 octombrie. Cat mai tine vremea buna?

In zonele joase din estul si sud-estul tarii, dimineata si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, pe arii restranse asociata cu burnita, dar in restul intervalului cerul va deveni mai.

Prognoza meteo vineri, 17 octombrie. Cat mai tine vremea buna?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru vineri, 17 octombrie. Toata lumea se intreaba cat va mai tine vremea buna. Iata care sunt maximele pentru ziua de vineri, in toata tara! Prognoza meteo pentru vineri, 17 octombrie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru ziua de .

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

Vreme deosebit de calda. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru marti, 15 octombrie 2019. in estul si sud-estul tarii, mai ales in prima parte a zilei si din nou pe parcursul noptii se vor semnala nori josi sau ceata, conditii in care.

HOROSCOP rune pentru 18 octombrie. Berbecii sunt plini de smerenie, Gemenii invata multe din esecuri

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie: Cer senin si temperaturi neobisnuite

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 16 octombrie. Se anunta o vreme frumoasa, cu cer senin si temperaturi care vor depasi valorile medii obisnuite pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi frumoasa la nivelul intregii tari. in .

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru joi, 17 octombrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decat ne-am astepta, dar ceata isi va face simtita prezenta in majoritatea regiunilor tarii.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE. Una dintre zodii are o relatie complicata cu banii!

Horoscop 18 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 18 octombrie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti.

VREMEA se mentine deosebit de calda. Surprize de la meteorologi pentru weekend

Prognoza meteo pentru vineri, 18 octombrie 2019. Vremea va fi calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. in zonele joase din estul si sud-estul tarii, in prima.

Vesti bune. Au inceput lucrarile pe cea mai asteptata autostrada din Romania

Au inceput lucrarile pe autostradaSibiu-Pitesti. Proiectarea acesteia a fost gata mai repede cu cinci luni fatade perioada contractata, spune ministrul Transporturilor. Razvan Cuc a postat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )