Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prognoza meteo pentru 22 septembrie. Cum va fi vremea, duminica?

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 22 septembrie. Cum va fi vremea, duminica?

Duminica, 22 septembrie, vremea va fi in general frumoasa; cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va innora treptat in regiunile vestice. Valorile termice, in crestere usoara in toate. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 19 septembrie. Vremea la extreme. Unde se vor inregistra primele ninsori?

Joi, 19 septembrie, vremea va fi racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari in regiunile sudice, sud-estice, dar si in extremitatea nordica a teritoriului. in.

Prognoza meteo pentru 20 septembrie. Temperaturi de sfarsit de octombrie in mijlocul lui septembrie

Pe parcursul zilei, in nordul si nord-estul tarii vremea va fi rece, cu innorari si local ploi, iar vantul va avea unele intensificari. in restul teritoriului valorile termice vor fi usor mai scazute .

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice.

HOROSCOP rune pentru 22 septembrie 2019. Berbecii au parte de noi oportunitati, Gemenii atrag energii negative

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Prognoza meteo. Val de aer Polar in Romania! Vremea se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat ce se intampla cu valul de aer polar care se tot anunta ca va cuprinde toate regiunile Romaniei. Vremea se va schimba radical, conform meteorologilor. Care sunt conditiile meteo la care trebuie sa ne asteptam? Iata cum va fi vremea in toata tara! Prognoza meteo. Ce .

Cupa municipiului la minihandbal are loc duminica, 22 septembrie, de la ora 10.00

Duminica, 22 Septembrie, incepand cu ora 10. 00, Sala de sport a Scolii gimnaziale Tudor Vladimirescu va fi gazda Cupei municipiului la minihandbal, competitie organizata in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi de catre Primarie, in colaborare cu CS Danubius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie. Se anunta -4 grade Celsius

Dupa ce ne-am bucurat la inceput de toamna de inca putina vara, acum, armonia s-a stricat, iar anotimpul friguros isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii de la ANM anunta, pentru weekend-ul 21 22 septembrie, -4 grade Celsius in depresiunile din estul Transilvaniei. Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie .

VREMEA in weekend. Surprize mari anuntate de meteorologi

Prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie. Pe parcursul zilei, in nordul si nord-estul tarii vremea va fi rece,cu innorari si local ploi, iar vantul va avea unele intensificari. in restul.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 septembrie. Minimele ajung sub pragul inghetului

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 19 septembrie. Meteorologii au anuntat ca temperaturile minime ajung sub pragul inghetului, la care se adauga si ploi. Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 septembrie Joi, 19 septembrie, meteorologii au anuntat o vreme capricioasa. Gradele din termometre scad simtitor in toate regiunile teritoriului. in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,326 seconds )