Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 18 septembrie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Miercuri, 18 septembrie, vremea se va raci si in jumatatea de sud a tarii, astfel incat temperaturile maxime, apropiate de normalul datei in sud-est, dar mai scazute decat mediile multianuale in.

Prognoza meteo pentru 19 septembrie. Vremea la extreme. Unde se vor inregistra primele ninsori?

Joi, 19 septembrie, vremea va fi racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari in regiunile sudice, sud-estice, dar si in extremitatea nordica a teritoriului. in.

Prognoza meteo pentru 20 septembrie. Temperaturi de sfarsit de octombrie in mijlocul lui septembrie

Pe parcursul zilei, in nordul si nord-estul tarii vremea va fi rece, cu innorari si local ploi, iar vantul va avea unele intensificari. in restul teritoriului valorile termice vor fi usor mai scazute .

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile. Vremea se raceste

De miercuri, 18 septembrie, toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii ANM. AccuWeather a revizuit gradele din termometre. Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 18 septembrie. Conform meteorologilor, vremea continua sa se raceasca in toata Romania, .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la decizii, Balantele ajung la finalul unui proiect

Horoscop 21 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop 21 septembrie Berbec. Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 septembrie. Ce se intampla cu valul de aer rece care va traversa Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza pentru marti, 17 septembrie. Ce se intampla cu valul de aer rece care se tot anunta ca va traversa Romania? Iata ultimele detalii de la meteorologi pentru azi! Cum va fi vremea in tara? Prognoza ANM pentru marti, 17 septembrie Specialistii de la .

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie. Se anunta -4 grade Celsius

Dupa ce ne-am bucurat la inceput de toamna de inca putina vara, acum, armonia s-a stricat, iar anotimpul friguros isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii de la ANM anunta, pentru weekend-ul 21 22 septembrie, -4 grade Celsius in depresiunile din estul Transilvaniei. Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 septembrie. Minimele ajung sub pragul inghetului

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 19 septembrie. Meteorologii au anuntat ca temperaturile minime ajung sub pragul inghetului, la care se adauga si ploi. Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 septembrie Joi, 19 septembrie, meteorologii au anuntat o vreme capricioasa. Gradele din termometre scad simtitor in toate regiunile teritoriului. in .

Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza special, in conformitatea cu conditiile meteo speciale din zilele acestea. Valul de aer polar care a cuprins Romania vine la pachet si cu prima ninsoare. Care sunt maximele si ce regiuni vor simti din plin gradele in minus si fenomenele care sunt de obicei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )