Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vreme frumoasa in mini-vacanta de Ziua Unirii Principatelor

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vreme frumoasa in mini-vacanta de Ziua Unirii Principatelor

Meteorologii anunta vreme calda pentru mini-vacanta de Ziua Unirii, termometrele indicand chiar si 11 grade in Capitala, mai ridicate fata de mediile climatologice ale perioadei, conform prognozei ANM, transmisa la solicitarea Mediafax. continuă pe Hotnews

Temperaturi mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA meteo pentru miercuri, 22 ianuarie

Prognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020. Meteorologii anunta ca vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii.

VREMEA va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru 22, 23 si 24 ianuarie 2020.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 ianuarie. Vremea se va incalzi in toata tara

Pentru ziua de vineri, 24 ianuarie 2020, se pare ca temperaturile vor creste cu cateva grade. Valorile termice sunt in crestere in aproape toata tara, conform prognozei meteo anuntate de ANM. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru vineri, 24 ianuarie. Potrivit acestora .

Schimbari RADICALE de vreme: Prognoza meteo pe o luna

Administratia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteo pe o luna, mai exact pana pe 17 februarie. Prognoza meteo saptamana 20. 2020 Temperatura aerului va avea valori ce.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie. Schimbare brusca de temperatura

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de joi, 23 ianuarie? Schimbarea brusca de temperatura aduce maxime putin peste cele normale perioadei in care ne aflam. Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie Meteorologii indica un cer variabil cu innorari in prima parte a .

Prognoza meteo: Ce anunta meteorologii dupa data de 25 ianuarie. Cand lovesc ninsorile si ce fenomene sunt asteptate

Vreme schimbatoare, cu precipitatii putine si temperaturi oscilante. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele dupa saptamani. Valorile termice vor fi ridicate pana la sfarsitul lunii ianuarie, urmand ca din februarie un val de aer polar sa aduca in Romania iarna adevarata.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

ANM a prezentat prognoza meteo pe urmatoarele trei zile. in Bucuresti si zonele de campie va fi mai cald iar in zonele de munte se asteapta ninsori slabe.

Prognoza ANM pentru miercuri, 22 ianuarie. Ce se intampla cu vremea, in toata tara

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea, in toata tara, pentru miercuri. Schimbarile termice vor continua sa se resimta in multe dintre regiuni, si pe 22 ianuarie. Specialistii ANM au confirmat ca vremea va suferi modificari de temperatura si ca in multe zone ale tarii va fi resimtit un aer cald. Prognoza ANM pentru miercuri, .

Prognoza meteo: Val de aer tropical peste Romania in toiul iernii. Cum o iau razna temperaturile si unde se anunta ninsori

Vremea continua sa ne suprinda cu temperaturi anormale si in urmatoarele zile. Desi suntem in toiul iernii, se anunta vreme de primavara. Meteorologii spun ca in aceasta perioada un val de aer tropical loveste Romania, aducand maxime cu mult peste cele normale ale perioadei.

Vreme neobisnuita in tara. Ce anunta meteorologii

Prognoza meteo pentru vineri, 24 ianuarie 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )