Libnet.ro
UNICEF

09:15

Temperaturi mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA meteo pentru miercuri, 22 ianuarie

Antena3 Antena3,
Temperaturi mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA meteo pentru miercuri, 22 ianuarie

Prognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020. Meteorologii anunta ca vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo 22 ianuarie. Temperaturi de 12 grade la mijlocul lunii ianuarie

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod caracteristic datei, cu maxime ce se vor situa in general intre 2 si 12 grade si minime intre -6 si 2 grade.

Prognoza meteo: Val de aer tropical peste Romania in toiul iernii. Cum o iau razna temperaturile si unde se anunta ninsori

Vremea continua sa ne suprinda cu temperaturi anormale si in urmatoarele zile. Desi suntem in toiul iernii, se anunta vreme de primavara. Meteorologii spun ca in aceasta perioada un val de aer tropical loveste Romania, aducand maxime cu mult peste cele normale ale perioadei.

Schimbari RADICALE de vreme: Prognoza meteo pe o luna

Administratia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteo pe o luna, mai exact pana pe 17 februarie. Prognoza meteo saptamana 20. 2020 Temperatura aerului va avea valori ce.

ANM a emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, pana pe 3 februarie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru perioada cuprinsa intre 20 ianuarie si 3 februarie. Cum se anunta vremea de saptamana viitoare si care sunt maximele si minimele in Capitala? Prognoza ANM pentru 20 ianuarie 3 februarie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru perioada .

VREMEA va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru 22, 23 si 24 ianuarie 2020.

IN DECEMBRIE 2019 Ungaria si Romania - tarile europene cu cele mai ridicate rate ale inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,3% in luna decembrie 2019, in crestere comparativ cu 1% in luna noiembrie, si de 1,6% in Uniunea Europeana, de asemenea in crestere fata de 1,3% in luna precedenta, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

FOTO Incendiile din Australia au scos la suprafata o structura complexa mai veche decat piramidele egiptene

O structura complexa mai veche decat piramidele egiptene a iesit la suprafata in urma incendiilor devastatoare de vegetatie din Australia, scrie presa internationala.

Tariceanu: Aberatiile legilor care reglementeaza pensiile au facut ca la unele structuri pensiile sa fie mai mari decat salariile

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, marti seara, ca parlamentarii formatiunii vor decide pozitia referitoare la pensiile speciale dupa ce vor vedea forma finala a legii, dar a precizat ca este o situatie care trebuie reglementata. Aberatiile legilor care reglementeaza pensiile au facut ca la unele structuri pensiile sa fie mai mari decat salariile, a spus Tariceanu.

EDITIE SPECIALA - COMPA IN ULTIMII PATRU ANI Performanta mai slaba decat a indicelui BET-XT, pentru Compa

Marcel Murgoci, Estinvest: Rezultatele din 2016 probabil au alimentat unele asteptari printre investitori privind distributia de dividende, fapt care in final nu s-a intamplat * Goldring: Este putin probabil ca societatea sa distribuie dividende in viitorul apropiat, fapt decisiv pentru cresterea cotatiei * Indiferent de evolutia pretului, lichiditatea actiunii CMP este scazuta, ceea ce reprezinta un risc ridicat pentru investitori, spun cei de la Goldring Actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au fost caracterizate, in ultimii patru ani, de doua perioa and 172;de dis and 172;tincte, respectiv o crestere pana in vara anului 2017, marcata de un maxim de 1,335 lei, urmata de un trend descendent care se deruleaza si in prezent, iar per ansamblu, titlurile companiei au avut o performanta mai slaba decat cea a indicelui BET-XT, din care fac parte.

IN DECEMBRIE: Pretul gazelor romanesti, cu 32% mai mare decat pe bursa de la Viena

Pretul gazelor romanesti pe Bursa Romana de Marfuri BRM) a ajuns, in decembrie, la 103,71 lei pe MWh, cu 32% mai mare decat cel al resurselor tranzactionate pe bursa de la Viena, potrivit datelor BRM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )