Libnet.ro
UNICEF

23:45

Prognoza meteo pentru februarie 2020. Ce se intampla cu vremea in ultima luna din iarna

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru februarie 2020. Ce se intampla cu vremea in ultima luna din iarna

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognostice, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru duminica, 2 februarie. Ce anunta meteorologii ANM

Ultima luna de iarna si-a facut deja debutul, cu temperaturi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade. Ce se intampla cu vremea in in Capitala si in marile regiuni din tara? Cum va fi vremea in marile regiuni din Romania. Ce spun meteorologii Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna .

Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie: vreme anormal de calda

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 1 februarie 2020. Vremea este anormal de calda pentru aceasta perioada a anului in mare parte din tara, cu unele exceptii. Gradele din termometre sunt peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie 2020 Anul precedent, Romania era cuprinsa, la aceasta data, .

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie: cer noros si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 30 ianuarie. Meteorologii anunta temperaturi peste media acestei perioade, cer noros, ninsori pe arii restranse la munte, si izolat conditii pentru precipitatii mixte. Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie Joi, 30 ianuarie 2020, vremea se va ameliora ca aspect .

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru 1 FEBRUARIE 2020. E vremea deciziilor pentru capricorni

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020. Luna este in Taur si este vreme de actiune. Avem o noua luna calendaristica deci e timpul pentru o noua abordare. E vremea deciziilor ! A sosit momentul sa fim sinceri cu promisiunile facute si sa facem pasii necesari pentru a ne consolida terenul.

HOROSCOP RUNE pentru FEBRUARIE 2020. Ce cadou anunta pietrele magice pentru scorpioni?

Mesaj rune februarie 2020. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune a caror existenta dateaza de sute de ani si care sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Cand se schimba vremea, unde se anunta fenomene extreme

Un ciclon mediteranean aduce iarna in Romania. Nu in toate regiunile se vor semnala ninsori si viscol. Meteorologii anunta temperaturi anormal de ridicate in sudul tarii pentru sfarsitul lunii ianuarie. Vremea rea nu tine prea mult. in weekend vine primavara, sunt asteptate maxime de 12-13 grade.

Prognoza ANM pentru 31 ianuarie 2020. Vreme inchisa in toata Romania

Pentru maine, ultima zi a lunii ianuarie, ANM a transmis prognoza meteo si, din pacate, nu este una tocmai buna. La nivelul intregii tari se modifica temperaturile, iar fenomenele meteorologice se intensifica. Prognoza ANM pentru 31 ianuarie 2020 in comunicatul emis in aceasta dupa-masa, ANM anunta ca cerul va fi mai mult noros si va .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020. Berbecii vad ceva nou si neasteptat la orizont

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020; Luna este in Taur si este vreme de actiune. Avem o noua luna calendaristica deci e timpul pentru o noua abordare. E vremea deciziilor ! A sosit momentul sa fim sinceri cu promisiunile facute si sa facem pasii necesari pentru a ne consolida terenul.

HOROSCOP RUNE FEBRUARIE 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele incep o viata noua, Varsatorii se lafaie in bani

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna februarie 2020.

HOROSCOP. Mesajul ARHANGHELILOR pentru saptamana 3-9 FEBRUARIE 2020. Taurii au nevoie de o detoxifiere

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 3-9 februarie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )