Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Joi, 20 iunie, vremea va deveni local calduroasa in majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferica temporar se va mentine accentuata incepand cu orele amiezii in zonele montane si submontane. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru luni, 17 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 17 iunie, in zonele de deal si de munte, precum si in vestul, sud-vestul, nordul, estul si centrul teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin.

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 iunie. Gemenii trebuie sa fie atenti la emotii, Taurii descopera mult mai multe cu ajutorul divin

Iata pentru JOI 20 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

Prognoza meteo joi, 20 iunie: ANM a emis cod galben de vijelii si grindina pentru aproape toata tara

Prognoza meteo joi, 20 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in continuare ridicat. Temperaturile vor urca pana la 32 de grade Celsius, insa se vor semnala vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

Curs valutar BNR, joi, 20 iunie: cat te costa sa cumperi euro si la cat a ajuns dolarul

Banca Nationala a Romaniei a afisat, joi, 20 iunie, noi cotatii la principalele valute. Noile cotatii sunt indicate pe site-ul oficial BNR si sunt valabile pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Dolar 1 dolar = 4,1834 Lei in scadere cu 0,0359) Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7287 Lei in .

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator -Oricat de orgolios ai fi, nu se poate sa nu te gandesti la cat de multe ai de pierdut daca te incapatanezi sa tii suparare pe cineva.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti -Nu te astepta ca toata lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu crezi in ele! Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Stai cu urechile palnie la tovarasul tau de discutie, pentru ca iti transmite niste solutii excelente la problemele care te preocupa acum.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 20 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Te simti ciudat intr-un anturaj cu care nu prea gasesti subiecte comune de discutie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimti un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )