Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo pentru luni, 1 iulie. Vremea devine calduroasa. Unde va fi canicula?

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru luni, 1 iulie. Vremea devine calduroasa. Unde va fi canicula?

Luni, 1 iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimba vremea in intreaga tara

Dupa o perioada de canicula, vremea se schimba radical in weekend. Temperaturile sufera modificari majore, atat in Bucuresti, cat si la mare si la munte. Vremea va fi racoroasa fata de zilele precedente, iar maximele se vor situa intre 25 si 27 de grade Celsius in prima parte a zilei, in timp ce pe parcursul .

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie. Vremea se va incalzi

Duminica, 30 iunie, vremea se va incalzi si va deveni calduroasa indeosebi in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si spre seara in regiunile estice, sud-estice.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De la canicula, la instabilitate atmosferica. De cand revin ploile?

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea.

VREMEA se schimba. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice datei, cu maxime ce se vor incadra intre 23 si 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si.

Prognoza meteo pentru sambata, 29 iunie. Veste neasteptata de la meteorologi

Sambata, 29 iunie, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in est, sud-est si la munte, dar numai izolat vor fi ploi de scurta.

Prognoza meteo pentru vineri, 28 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Vineri, 28 iunie,valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, astfel ca se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice acestei perioade, usor mai scazute in.

Vremea va deveni calduroasa, local caniculara. Vezi prognoza meteo

Prognoza meteo pentru duminica, 30 iunie Vremea se va incalzi, devenind calduroasa in regiunile vestice si pe arii restranse in cele sud-vestice. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul si sud-e.

Prognoza meteo ANM, sambata, 29 iunie. Precipitatii de scurta durata

Potrivit informatiilor publicate de Administratia Nationala de MeteorologieANM), sambata, 29 iunie, vremea se anunta frumoasa, cu temperaturi mai scazute decat zilele precedenta, cativa nori si precipitatii de scurta durata. Maximele in tara vor fi de 29 de grade Celsius, in vreme ce minimele se vor incadra intre valorile de 21 24 de grade Celsius.

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna iulie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse meteo din batrani pentru luna iulie. Avem un iulie cu oscilatii de temperatura extraordinar de mari, mai ales pe primele 7-8 zile ale lunii iulie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )