Libnet.ro
UNICEF

06:45

Temperaturile explodeaza! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Temperaturile explodeaza! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Administratia Nationala de Meteorologie anunta astazi temperaturi in crestere fata de ziua precedenta, cu maxime de 32. 33 de grade Celsius. De maine revin insa zilele caniculare, cu disconfort termic accentuat. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 3 august. Unde face ravagii vremea rea

Vremea imparte Romania in doua. Furtunile periculoase, ploile puternice si temperaturile scazute vor face ravagii pana pe 3 august in nordul si centrul tarii, in timp ce in sud-est va fi la putere canicula,a sa cum reiese din prognoza meteorologilor pentru urmatoarele 4 saptamani.

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 iulie. Vremea se raceste in aproape toata tara. Unde ramane canicula

Vremea incepe sa se mai raceasca incepand de astazi, in aproape toata tara, iar in zone precum Muntenia, Dobrogea si Oltenia, temperaturile vor fi caniculare, potrivit prognozei meteo pentru perioada 6-19 iulie, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Nici ploile nu vor lipsi in urmatoatele doua saptamani.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 237,29 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 237,29 leiMWh, in intervalul orar 07:00 - 08:00.

Adio relaxare pentru perioada urmatoare! Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la infectari!

Adio masuri de relaxare pentru perioada urmatoare! Dupa ce Romania a ajuns pe primul loc in Uniunea Europeana la noi cazuri de COVID-19 raportate, oficialii atrag atentia ca vor impune noi restrictii. Romania a depasit 30. 000 de imbolnaviri, la ultima raportare fiind inregistrate nu mai putin de 555 de cazuri noi.

Prognoza meteo, azi, 08 iulie 2020. Temperaturile vor continua sa scada usor

Miercuri, 08 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie temperaturile vor continua sa scada usor in regiunile sud-estice, dar vor mai creste in restul tarii. Maximele.

Prognoza meteo, azi, 07 iulie 2020. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat

Marti, 07 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, va fi innorat si va ploua. Temperaturile maxime vor marca o scadere in to.

Prognoza meteo: Fenomene extreme lovesc Romania. Cand se racoreste si ce zone vor fi maturate de ploi puternice

Inca doua zile de caldura sufocanta se anunta in sud-est, in timp ce nordul si centrul vor fi maturate de furtuni violente. De miercuri, vremea se racoreste, iar fenomenele meteo extreme vor pune stapanire pe toate regiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )