Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prognoza meteo pentru perioada 10 -23 august 2020: Urmeaza doua saptamani cu vreme calda, dar temperaturile scad sub pragul de canicula, din 15 august

B1 B1,
Prognoza meteo pentru perioada 10 -23 august 2020: Urmeaza doua saptamani cu vreme calda, dar temperaturile scad sub pragul de canicula, din 15 august

Administratia Nationala de Meterorologie ANM) a emis, luni, prognoza valabila pentru perioada 10 - 23 august. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda, iar ploile. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 10-16 august 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice.

Horoscop rune 10 - 16 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trebuie sa schimbe tactica, Taurii sunt pe picior de razboi

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru saptamana 10 - 16 august 2020, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Valori termice peste mediile perioadei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit acesteia, in prima si ultima saptamana vremea va fi mai calda decat ar.

Horoscop 10-16 august 2020. Probleme pentru mai multe zodii in aceasta saptamana

Horoscopul saptamanii 10 16 august vine cu vesti bune pentru mai multe zodii, dar aduce si stiri destul de proaste pentru altii. Tarurul are probleme cu partenerul de viata. Iata cum arata horoscopul pentru saptamana 10 16 august Berbec Nativii Berbec au parte de o saptamana cu probleme. Acestea apar la locul de .

Nu va programati concediul in aceasta saptamana! Meteorologii au facut anuntul! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada iar precipitatiile se anunta excedentare in saptamana 17 24 august.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020. Uranus va intra in retrograd, asa ca zodiile trebuie sa fie atente la aceste aspecte importante

Celebrul astrolog Minerva a prezentat pentru huff. ro, previziunile pentru fiecare zodie inparte. Uranus va intra in retrogradare pe 15 august, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la mai multe aspecte.

Prognoza meteo: Romania, parjolita de arsita. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea se mentine calduroasa in majoritatea regiunilor in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in perioada 10-17 august, temperaturile vor fi usor mai ridicate in sud decat cele specifice pentru aceasta saptamana. Nu va ploua, dar vijeliile se vor extinde. Cele mai afectate regiuni de canicula vor fi cele sudice, centrale si nordice.

Meteo august 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele saptamani

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoare luna. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, iar regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii. Mai multe informatii despre vreme, in continuare. Cum va fi vremea in luna urmatoare Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Prognoza meteo, azi, 09 august 2020. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru duminica, 09 august 2020. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor tarii, chiar caniculara in Lunca.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )