Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru perioada 2-15 martie: Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru perioada 2-15 martie: Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile

Temperaturile vor fi mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in primele zile din martie. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 2-15 martie, urmeaza cateva zile de caldura, apoi se va raci, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

PROGNOZA METEO pe doua saptamani. Vremea EXTREMELOR

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada2-15 martie. Potrivit ANM, in urmatoarele doua saptamani vom avea parte de vreme calda, cu temperaturi peste media acestei perioade. Redam mai jos.

Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pentru perioada 2-15 martie

In urmatoarele doua saptamani, vremea va fi neobisnuit de calda la inceputul perioadei amintite, apoi se va raci, potrivit prognozei meteo pentru perioada 2-15 martie, emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru luna martie. Ploi si temperaturi ridicate la nivelul intregii tari

Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pentru luna martie, aratand ca sunt asteptate temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari.

Vremea va fi in general inchisa. Prognoza meteo pentru 28 februarie 2020

Vremea. Prognoza meteo pentru 28 februarie 2020.

Vremea va fi in continuare deosebit de calda. Prognoza meteo

Prognoza meteo, luni, 2 martie 2020. Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada, dar si vantoasa in special in regiunile intracarpatice si la munte.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 2 martie. Anuntul meteorologilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea pe data de 2 martie in toata tara si care sunt maximele si minimele? Iata anuntul meteorologilor si avertizarile de azi! Prognoza meteo ANM pentru luni, 2 martie Mmeteorologii ANM au emis prognoza pentru marti, 2 martie. Daca in .

Prognoza meteo de 1 martie. Cum va fi vremea in prima zi de primavara

Specialitsii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care vor fi conditiile pentru 1 Martie si care sunt minimele si maximele pentru prima zi de primavara? Prognoza meteo ANM pentru 1 Martie Specialistii de la ANM anunta faptul ca vom avea o vremea mai calda decat normalul perioadei pentru weekendul .

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vreme schimbatoare si temperaturi de pana la 13 grade Celsius

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vremea este mai calda la nivelul intregii tari, cu cu temperaturi mai ridicate pentru intervalul in care ne aflam, pe alocuri si precipitatii sub forma de ploaie.

Prognoza Meteo 28 februarie 2020. Cum va fi vremea in weekend

Pentru ziua de 28 februarie 2020 ANM anunta vreme nu prea buna la nivelul intregii tari, cu rafel de vat ce vor atinge 70-80 kmh, pe alocuri si precipitatii sub forma de ploaie. UPDATE: Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare Cod galben de viscol, valabila in zonele montane din 19 judete din tara pana .

Vreme schimbatoare in cea mai mare parte a tarii. Cat de frig o sa fie joi

Vremea. Prognoza meteo 3, 4 si 5 martie 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )