Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prognoza meteo pentru luna martie. Ploi si temperaturi ridicate la nivelul intregii tari

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru luna martie. Ploi si temperaturi ridicate la nivelul intregii tari

Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pentru luna martie, aratand ca sunt asteptate temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari. continuă pe Antena3

Meteo din batrani pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta zapada la jumatatea lunii

Mihai Voropchievici a prezentat meteo din batrani pentru luna martie.

Prognoza meteo de 1 martie. Cum va fi vremea in prima zi de primavara

Specialitsii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care vor fi conditiile pentru 1 Martie si care sunt minimele si maximele pentru prima zi de primavara? Prognoza meteo ANM pentru 1 Martie Specialistii de la ANM anunta faptul ca vom avea o vremea mai calda decat normalul perioadei pentru weekendul .

Ce planuri ale Florin Citu pentru luna martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna martie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde de lei, din care 400 milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4 miliarde de lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 600 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Vremea va fi in general inchisa. Prognoza meteo pentru 28 februarie 2020

Vremea. Prognoza meteo pentru 28 februarie 2020.

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vreme schimbatoare si temperaturi de pana la 13 grade Celsius

Prognoza meteo 29 februarie 2020. Vremea este mai calda la nivelul intregii tari, cu cu temperaturi mai ridicate pentru intervalul in care ne aflam, pe alocuri si precipitatii sub forma de ploaie.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta in luna martie. Unde ploua si cand se incalzeste vremea

Meteorologii anunta ca vremea se indreapta sambata , iar in sud si est va fi putin mai cald decat in mod obisnuit. Dimineata apar cativa stropi de ploaie prin sud-est si ceva fulguieli pe la munte, apoi se arata soarele.

Meteorologii AVERTIZEAZA! Luna martie va inregistra cea mai mare temperatura istorica din tara

Cu totii asteptam primavara si temperaturile placute. Meteorologii informeaza ca iarna isi mai spune cuvantul de cateva ori, dar vremea va fi una blanda. Februarie, in afara de cateva episoade de.

PARALELA 45: A crescut interesul turistilor pentru destinatiile cu temperaturi ridicate

Vanzarile inregistrate de turoperatorul Paralela 45 la finalul lunii februarie, in contextul raspandirii infectiei cu Covid-19, s-au concentrat pe destinatiile cu temperaturi ridicate. Peste 35% din totalul turistilor care au achizitionat pachete de vacanta pentru vara au incheiat si polite de asigurare de tip storno, ca masura suplimentara de siguranta, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Prognoza meteo ANM joi, 27 februarie 2020. Vremea se raceste considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta vremea pentru azi, 27 februarie. Care sunt maximele si minimele in toata tara? Vremea se va raci considerabil in toate judetele. Prognoza meteo ANM pentru joi, 27 februarie Specialistii anunta ca vremea se va raci considerabil in cursul zilei de joi. Dupa cateva zile bune in care .

Prognoza Meteo 28 februarie 2020. Cum va fi vremea in weekend

Pentru ziua de 28 februarie 2020 ANM anunta vreme nu prea buna la nivelul intregii tari, cu rafel de vat ce vor atinge 70-80 kmh, pe alocuri si precipitatii sub forma de ploaie. UPDATE: Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare Cod galben de viscol, valabila in zonele montane din 19 judete din tara pana .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )