Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Afla cand scapam de ploi si ce temperaturi ne asteapta

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Afla cand scapam de ploi si ce temperaturi ne asteapta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Vremea va incepe sa se incalzeasaca la jumatatea lunii mai. Nu vom scapa de ploi, insa acestea vor cadea in limita cantitatilor normale pentru aceasta perioada a anului. in zilele urmatoare, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod [] . continuă pe Playtech

Prognoza METEO pentru luna MAI: Vara se lasa mult asteptata

Meteorologii anunta o incalzire usoara a vremii de saptamana viitoare. ANM a emis prognoza meteo valabila pana pe 3 iunie. Saptamana 06. 2019 Valorile termice vor fi mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru trei saptamani. De cand se incalzeste vremea?

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 6 mai - 3 iunie. incepand din 13 mai vremea se incalzeste, iar temperaturile si precipitatiile se vor situa in valorile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 mai. Vestile proaste de la meteorologi continua

Vremea va fi rece, desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de est a tarii, unde pe arii restranse, ziua, vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 mai. Vesti cumplite de la meteorologi

Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta, devenind deosebit de rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 6 si 16 grade, iar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 6 mai, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate in cea mai mare parte a tarii si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si izolat caderi de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 mai. Temperaturile scad iarasi

Duminica, 5 mai, vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii.

Prognoza meteo: Unde se anunta bruma si ninsori viscolite. Cat mai tine vremea rea

Ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii puternice, pana miercuri dimineata, timp in care se face tot mai frig, iar la munte revin ninsorile cu depunere strat nou de zapada si va viscoli. Acesta este avertizarea meteorologilor pentru perioada urmatoare.

Raport FreeEx: 2018, cu toate violentele contra jurnalistilor si campaniile mediatice agresive, a fost an de incalzire pentru perioada electorala 2019-2020

Anul trecut a fost pentru presa din Romania unul pregatitor pentru perioada electorala 2019-2020, plin de campanii mediatice impotriva unor persoane din sistemul judiciar, politicienilor si opozantilor actualei puteri, potrivit ultimului raport FreeEx privind libertatea presei, dat luni publicitatii. Acesta scoate in evidenta protestul din 10 august 2018, cand au fost consemnate cele mai multe si mai grave agresiuni impotriva jurnalistilor.

Judecatorii CCR au amanat pentru 20 mai sesizarea PNL privind contestarea completurilor de la Curtea Suprema de catre Florin Iordache

Curtea Constitutionala a amanat marti pentru 20 mai o decizie privind sesizarea PNL in cazul prevederilor Regulamentului Camerei Deputatilor referitoare la delegarea atributiilor presedintelui catre vicepresedinti. Regulamentul i-a permis lui Florin Iordache sa sesizeze Curtea pe tema completurilor specializate in coruptie de la instanta suprema, avand exact aceleasi argumente ca avocatii lui Liviu Dragnea, care au cerut anularea sentintei in dosarul angajarilor fictive.

HOROSCOP, cu Minerva pentru luna mai. Berbecii incep in forta si calatoresc mult, Taurii au parte de o viata sociala stralucitoare

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna mai. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPPosibil sa ai un inceput de luna in forta daca ne gandim la crucea cardinala din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )