Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo pentru saptamana 22- 28 iulie. Vremea se strica iar

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru saptamana 22- 28 iulie. Vremea se strica iar

Specialistii indica din nou o scadere a temperaturilor. Una calda, alta rece, cam acesta este sablonul verii lui 2019. Dupa o perioada de temperaturi de septembrie si o alta cu 33 de grade Celsius, vremea se raceste din nou. Prognoza meteo pentru saptamana 22-28 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme . continuă pe Playtech

HOROSCOP pentru saptamana 22 - 28 iulie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt pusi pe scandal in vacanta, Gemenii au mari dureri de cap

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 22-28 iulie. BERBECSoarele isi face bagajele si se pregateste sa intre in Leu, zodie.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 22 - 28 iulie 2019. Berbecii au parte de haos acasa, Racii isi amana cumparaturile

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBECIn aceste zile va confruntati cu haosul de la domiciliu. Toate acestea se intampla din.

HOROSCOPUL runelor saptamana 22-28 iulie, cu Mihai Voropchievici. Bani si vesti importante pentru Taur, protectie divina pentru Raci

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, previziunile runelor pentru saptamana 22-28 iulie.

HOROSCOPUL runelor saptamana 22-28 iulie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are protectie divina. Urmeaza o perioada benefica din toate punctele de vedere!

Numerologul Mihai Voropchievici prezinta, in aceasta seara, la Adevaruri ascunse, de la ora 18. 45, previziunile runelor pentru saptamana 22-28 iulie. Stire in curs de.

HOROSCOP saptamana 22-28 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au o saptamana plina de revelatii, Varsatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 22-28 iulie. Pot avea propuneri sau pur si simplu nu mai vor sa faca parte dintr-un angrenaj.

METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea devine caniculara, cu maxime care vor putea depasi 36 de grade Celsius, dupa care se va raci din nou. LUNI Vremea va fi calda, local.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru weekendul 19 21 iulie 2019. Specialistii anunta ca vara isi reintra in drepturi, astfel ca temperaturile vor creste treptat. Prognoza ANM pentru weekendul 19 21 iulie 2019 Prognoza realizata de expertii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta pentru intervalul 19 21 iulie 2019 .

VREMEA. Prognoza meteo pentru trei zile. De cand se intorc ploile?

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 22-28 iulie, cu Camelia Patrascanu. Zile bune din punct de vedere financiar. O saptamana a reconectarii cu sine

Camelia Patrascanu a prezentat duminica dimineata, la Antena 3, trendul astral al saptamanii 22-28iulie. Ne putem detasa de lucruile care ne-au franat pana acum.

Prognoza meteo. Canicula se intoarce. Unde se anunta 34 de grade, in ce regiuni lovesc furtunile devastatoare

Vreme se indreapta in urmatoarele zile, meteorologii anuntand valori de peste 30 de grade. Instabilitatea atmosferica va reveni in majoritatea regiunilor spre sfarsitul lunii. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in urmatoarele doua saptamani, pana pe 28 iulie, se anunta temperaturi normale pentru aceasta perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )