Libnet.ro
UNICEF

09:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru trei zile. De cand se intorc ploile?

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru trei zile. De cand se intorc ploile?

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul. continuă pe Antena3

METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea devine caniculara, cu maxime care vor putea depasi 36 de grade Celsius, dupa care se va raci din nou. LUNI Vremea va fi calda, local.

Prognoza meteo pentru saptamana 22- 28 iulie. Vremea se strica iar

Specialistii indica din nou o scadere a temperaturilor. Una calda, alta rece, cam acesta este sablonul verii lui 2019. Dupa o perioada de temperaturi de septembrie si o alta cu 33 de grade Celsius, vremea se raceste din nou. Prognoza meteo pentru saptamana 22-28 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme .

Prognoza meteo: Un val de caldura tropicala loveste Romania. Unde se anunta prapad, cand revin vijeliile

Un val puternic de caldura tropicala loveste Romania la sfarsitul saptamanii. Aerul va deveni irespirabil in umatoarele trei zile, cu temperaturi care vor ajunge la 34 de grade Celsius, duminica, in Capitala. in sud-estul tarii se anunta 38 de grade la umbra. De marti se racoreste, dar vin furtunile violente.

Prognoza ANM pentru sambata, 20 iulie. Canicula revine

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Din pacate, odata cu inceperea weekend-ului au venit si temperaturile caniculare. Care sunt maximele? Vremea in Bucuresti pentru sambata, 20 iulie Dupa o perioada care s-a simtit mai mult ca luna septembrie decat ca mijlocul verii, temperaturile caniculare care ne-au dat multe batai .

Tanarul prins de Politie de 5 ori in trei zile fara permis, din nou liber. Oamenii legii sunt cu ochii pe el

Tanarul de 23 de ani, din Cobia, prins de politistii rutieri de cinci ori in trei zile conducand fara permis, este din nou liber pe strazi. El fusese arestat preventiv pentru 30 de zile pentru aceeasi fapta, dar si pentru lovirea unui vecin. intre timp, victima si-a retras plangerea.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru weekendul 19 21 iulie 2019. Specialistii anunta ca vara isi reintra in drepturi, astfel ca temperaturile vor creste treptat. Prognoza ANM pentru weekendul 19 21 iulie 2019 Prognoza realizata de expertii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta pentru intervalul 19 21 iulie 2019 .

Prognoza meteo. Canicula se intoarce. Unde se anunta 34 de grade, in ce regiuni lovesc furtunile devastatoare

Vreme se indreapta in urmatoarele zile, meteorologii anuntand valori de peste 30 de grade. Instabilitatea atmosferica va reveni in majoritatea regiunilor spre sfarsitul lunii. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in urmatoarele doua saptamani, pana pe 28 iulie, se anunta temperaturi normale pentru aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )