Libnet.ro
UNICEF

15:45

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. ANM anunta temperaturi nocturne de - 14 grade

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. ANM anunta temperaturi nocturne de - 14 grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza de vreme pentru perioada 7 -20 ianuarie, in toate regiunile din tara. in mai multe zone, temperaturile nocturne vor fi sub pragul de ger, in 8. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. ANM anunta temperaturi nocturne chiar si de - 14 grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza de vreme pentru perioada 7 -20 ianuarie, in toate regiunile din tara. in mai multe zone, temperaturile nocturne vor fi sub pragul de ger, in 8.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, cand se anunta cumplit de frig si unde mai ninge

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta prognoza de vreme pentru perioada 7 -20 ianuarie, in toate regiunile din tara. in mai multe zone, temperaturile nocturne vor fi sub pragul de ger, in 8 si 9 ianuarie, cu temperaturi de - 14 grade.

Program prelungit la Pasapoarte si inmatriculari. Cum se va lucra in urmatoarele doua saptamani

Timp de opt zile, atat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, cat si la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple programul va fi prelungit.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Ce se intampla cu ninsorile

Vestile de la meteorologi pentru luna ianuarie nu sunt foarte bune. Va fi frig, iar primul episod a lovit deja Romania. De dimineata au fost -18 grade la Toplita, iar la Constanta porturile au fost inchise,.

Prognoza meteo: Un val de aer polar loveste Romania. Unde se anunta ger naprasnic si ninsori, cat tine vremea rea

Vremea se raceste in urmatoarele zile, iar gerul Bobotezei loveste Romania. Un val de aer polar va cuprinde centrul, estul Europei si Balcanii. Temperaturile vor scadea brusc la minus 13, minus 14 grade.

Vreme rece n majoritatea zonelor tarii, n urmatoarele doua saptamni

Vremea va fi rece in urmatoarele zile, cu temperaturi maxime cuprinse intre -2 si -4 grade, in majoritatea zonelor tarii, dupa care in perioada 9 - 12 ianuarie se va incalzi usor, iar media temperaturilor se va situa intre 0 si 2 grade, potrivit meteorologilor.

VREMEA. Adevaruri ascunse. Prognoza meteo din batrani, pentru luna ianuarie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna ianuarie. Ne asteapta o vreme schimbatoare, cu ninsori, dar si ploi, cu zile foarte geroase si.

Simona Halep, fara antrenor pentru urmatoarele luni. Este decizia mea si nu stiu daca este cea mai buna, dar mi-am asumat riscul

Simona Halep a declarat ca nu va avea antrenor in urmatoarele trei-patru luni, cu toate ca urmeaza un important turneu pentru ea, cel de laSydney. Situatia este astfel pentru urmatoarele trei-patru.

Prognoza meteo: Ninsori in aproape toata tara. Temperaturile vor ajunge la -15 grade Celsius

In weekend, vremea va fi rece, iar temperatura minima va ajunge la -15 grade in Maramures, Transilvania si Crisana, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), precizand ca, in aproape toata tara va ninge.

Prognoza meteo: Ninsori n aproape toata tara. Ct vor fi temperaturile minime

In weekend, vremea va fi rece, iar temperatura minima va ajunge la -15 grade in Maramures, Transilvania si Crisana, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), precizand ca, in aproape toata tara va ninge. in Capitala, se va inregistra un grad Celsius ziua si -6 noaptea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )