Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: cat de mult scad temperaturile, in fiecare zona a tarii

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: cat de mult scad temperaturile, in fiecare zona a tarii

Regimul termic anuntat de catre meteorologi, pentru intervalul 22 octombrie - 4 noiembrie, va fi unul oscilant, cu temperaturi de primavara in unele zile, dar si cu scaderi destul de importante ale acestora mai ales la mijlocul perioadei analizate, cand vor aparea si precipitatiile, releva prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturile vor fi instabile

Regimul termic anuntat de catre meteorologi, pentru intervalul 22 octombrie - 4 noiembrie, va fi unul oscilant, cu temperaturi de primavara in unele zile, dar si cu scaderi destul de importante ale acestora mai ales la mijlocul perioadei analizate, cand vor aparea si precipitatiile, releva prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cu cine joca Dunarea in urmatoarele doua saptamani: Patru meciuri de foc pentru echipa de pe malul Borcei

Dunarea Calarasi se pregateste pentru 4 mecuri de foc in urmatoarele doua saptamani, in Liga 1. in perioada 22 octombrie 4 noiembrie sunt programate 4 jocuri: 3 in campionat 2, acasa si 1, in deplasare) si unul in Cupa Romaniei acasa), scrie afcdunareacalarasi. ro, site-ul oficial al echipei.

Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani. Anuntul facut de ANM

Regimul termic anuntat de catre meteorologi, pentru intervalul 22 octombrie - 4 noiembrie, va fi unul oscilant, cu temperaturi de primavara in unele zile, dar si cu scaderi destul de importante ale acestora mai al.

Prognoza meteo pentru weekend. Unde lovesc ploile

Sambata 20 octombrie) Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat cele specifice perioadei, chiar daca in regiunile extracarpatice acestea vor marca o usoara scadere fata de ziua.

Prognoza meteo! Vremea se va schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca vremea se va schimba radical in urmatoarele zile, in toata tara. BANAT Din data de 23 octombrie si pana la sfarsitul intervalului, maximele se vor.

Indicele ROBOR continua sa creasca si in prima sedinta a acestei saptamani: cat este ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR creste pe majoritatea scadentelor in prima sedinta a acestei saptamani, 22 octombrie, insa ceva mai moderat decat la finalul saptamanii trecute cand ROBOR la 3 luni a acumulat 0,11 puncte procentuale. Aflati din materialul de mai jos la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )