Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: unde vor fi aproape 30 de grade si zonele in care va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: unde vor fi aproape 30 de grade si zonele in care va ploua

Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi in general calda, temperaturile fiind chiar mai ridicate fata de normalul perioadei pana in data de 6 mai. Probabilitatea de aparitie a ploilor de scurta durata, dar intense, este estimata incepand din 9 mai, releva prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 30 aprilie-13 mai) publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Vremea n urmatoarele doua saptamni: Temperaturi ridicate n toata tara pna n weekend; de saptamna viitoare se va raci si va ploua

Temperaturile vor fi mai ridicate in aceasta saptamana decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului, de pana la 29 de grade Celsius pe timpul zilei, arata prognoza ANM pentru urmatoarele doua saptamani 30 aprilie - 13 mai). incepand de sambata si pana la sfarsitul saptamanii viitoare, vremea se va raci in toata tara, iar temperaturile pe timpul zilei nu vor depasi 23 de grade, in timp ce noaptea minimele vor ajunge pana la 3 grade.

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Vremea va fi deosebit de calda

Vremea va deveni in general frumoasa si deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand zona litoralului unde valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi.

Prognoza METEO pentru mini vacanta de 1 mai: Ce trebuie sa alegi intre mare si munte

In mini vacanta de 1 mai vremea va fi deosebit de frumoasa, iar temperaturile vor ajunge la 29 de grade Celsius. Mini-vacanta de 1 Mai va beneficia, din punct de vedere meteorologic, de o vreme frumoasa.

Anunt METEO pentru urmatoarele trei luni: in ce perioada trebuie sa iti programezi CONCEDIUL

In luna mai 2018, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica in sud, sud-est si vest. Daca media lunara multianuala este de 14,9 grade Celsius in luna mai, in zonele mentionate vom ave.

Prognoza meteo: se anunta prapad la vara. Cand lovesc fenomenele extreme, cat va ploua in mai si unde arde seceta in iulie

Meteorologii estimeaza ca temperaturile pentru primele doua luni de vara, iunie si iulie, vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit, mai ales in regiunile sudice si sud-estice. Seceta si lipsa precipitatiilor, deficitare, in aproape toate regiunile, vor face prapad, iar fenomenele extreme asi vor face tot mai des aparitia.

Prognoza meteo din batrani pentru luna mai, cu Mihai Voropchievici. Frig si vreme urata pe 1 mai

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri Ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna mai. Pe 1 mai, bruma si frig in anumite zone. Pe 2 si 3 va fi mai inorat tot in anumite zone. in.

Horoscop. Mihai Voropchievici. Runele pentru ultimele doua zile ale saptamanii. Balantele se muta in prezent

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 21-27 aprilie. Horoscop. Berbec: Feritilitate si belsug, toate visele se vor.

Horoscop. Mihai Voropchievici. Runele pentru ultimele doua zile ale saptamanii. Scorpionii au parte de o iubire noua

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 21-27 aprilie. Horoscop. Berbec: Feritilitate si belsug, toate visele se vor.

Urmau sa devina parinti pentru a doua oara cand au primit o veste soc: Au fost diagnosticati cu cancer in acelasi timp

Trebuiau sa devina parinti pentru a doua oara cand au primit o veste soc. Au fost diagnosticati cu cancer in acelasi timp. Femeia a aflat ca avea cancer de colon in stadiul III, in timp ce sotul sau a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )