Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Vremea va fi mai calda dect de obicei n aceasta perioada

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Vremea va fi mai calda dect de obicei n aceasta perioada

Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani 9 - 22 decembrie) va fi unul mult mai cald decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, iar temperaturile vor ajunge la valori de 13 - 14 grade, in mai multe zone din tara, in timp ce ploile vor fi destul de prezente in cateva intervale, arata prognoza de specialitate publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie. Schimbare brusca a vremii. Ce se intampla cu temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis o noua prognoza meteo pentru azi, 8 decembrie. Potrivit acestora valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie Meteorologii anunta ca astazi vom avea parte de vreme frumoasa, in cea mai mare .

Vremea a luat-o razna. Ce temperaturi se vor inregistra in urmatoarele doua saptamani. Total neobisnuit

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi in perioada 9 22 decembrie. Temperaturile vor avea valori mult peste media normala a acestei perioade din an. Prognoza meteo ANM pentru perioada 9 22 decembrie Banat Se vor inregistra in medie temperaturi .

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Cum va fi VREMEA DE CRACIUN

ANMa emis prognoza pentru perioada 9 - 22 decembrie 2019. Potrivit meteorologilor, vremeava fi mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, iar temperaturile vor ajunge la valori de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 decembrie. Vremea se schimba din nou

Cerul va prezenta innorari si va ploua pe arii relativ restranse ziua mai ales in sud si sud-vest, iar noaptea cu precadere in vest si nord-vest. in partea a doua a intervalului se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Mare atentie!

ANM anunta vreme inchisa. Cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pana marti

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa in regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi in general persistenta si izolat vor fi precipitatii slabe mai.

Vremea se va incalzi in aproape toata tara. Prognoza meteo pana luni

Prognoza meteo pentru sambata, 7 decembrie 2019. Valorile termice diurne vor fi usor mai ridicate fata de mediile multianuale, dar in continuare in orele diminetii vremea se va mentine rece. Cerul va.

Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM schimba radical prognoza. Ce temperaturi ne asteapta

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru prima zi a acestei saptamani. Luni, 9 decembrie, potrivit informatiilor oferite de meteorologi, se anunta o perioada de primavara la inceput de iarna. Ce temperaturi ne asteapta? Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM a anuntat temperaturile Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul .

Prognoza meteo. Schimbare brusca a vremii. Fenomenul bizar care ii incurca si pe meteorologi

Vremea va suferi cateva modificari generale, in urmatoarea perioada, cand ne asteapta si fenomene meteo care ii incurca chiar si specialisti. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cum vor arata valorile din termometre, din urmatoarele zile. Vor fi schimbari foarte mari, raportat la aceasta perioada, mai ales ca in unele regiuni .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )