Libnet.ro
UNICEF

12:31

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna octombrie incepe cu temperaturi ridicate, insa aduce ploi in majoritatea regiunilor tarii

B1 B1,
Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna octombrie incepe cu temperaturi ridicate, insa aduce ploi in majoritatea regiunilor tarii

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarelepatru saptamani, valabila pana pe 26 octombrie. Potrivit prognozei ANM,vremea ramane caldape durata intregului interval, in sud si in. continuă pe B1

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamna calduroasa

ANM a dat publicitatii prognoza meteo pentru a doua zi oficiala de toamna, astazi 23 septembrie 2020. Pentru perioada in care ne aflam temperaturile vor fi mai ridicate, dar si de precipitiatii in anumite zone din tara. Cu alte cuvinte, vremea va fi frumoasa. Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020 ANM a emis azi comunicatul .

Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020: vreme instabila, ploi si descarcari electrice

Prognoza meteo ANM pentru vineri 25 septembrie 2020. Meteorologii au anuntat vreme usor instabila in prima parte a zilei. Unde se inregistreaza ploi si cate grade vor fi in termometre. Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020 Administratia Nationala de Meteorologie anunta cum va fi vremea maine. Potrivit specialistilor, incepand de la aceasta data, temperaturile maxime .

Prognoza meteo pentru weekendul 25-27 septembrie 2020. incep ploile in toata tara

Weekendul 25-27 septembrie 2020 aduce vreme rece si schimbatoare in toata tara. Sunt prognozate averse insemnate, instabilitate atmosferica siminime ce vor scadea pana la 8 grade. Meteorologii anunta.

Prognoza ANM pentru 24 septembrie 2020. innorari temporare si averse

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de joi, 24 septembrie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime? Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie 2020 Conform ultimelor informatii oferite de catre meteorologi, ziua de joi, 24 septembrie, va fi in continuare frumoasa.

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Cum va fi vremea in luna octombrie. ANM a publicat prognoza: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Vremea va fi calduroasa si luna viitoare, cu temperaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. in plus, este prognozata si o perioada cu o abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice.

Prognoza meteo: Vine frigul. Cand se strica vremea, ce anunta meteorologii

Vremea se raceste accentuat dupa data de 25 septembrie in majoritatea reginilor tarii, iar precipitatiile, pe alocuri abudente, lovesc mai multe regiuni. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), la inceputul lunii octombrie vremea se va incalzi din nout.

Prognoza meteo, azi, 23 septembrie 2020. Vreme neobisnuit de calda in Lunca Dunarii

Miercuri, 23 septembrie 2020, vremea se mentinemai calda decat in mod normal pentru acesta perioada in majoritatea zonelor tarii, insa,in Lunca Dunarii va fi neobisnuit de cald. Cerul va fi.

Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2020. Temperaturi mai mari fata de normalul perioadei in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de astazi, 22 septembrie 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile din cursul zilei vor fi ridicate, mai mari fata de valorile normale ale acestei perioade.

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )