Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prognoza meteo pentru weekend. ANM a facut un anunt important despre cum va fi vremea sambata si duminica

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru weekend. ANM a facut un anunt important despre cum va fi vremea sambata si duminica

Prognoza meteo pentru weekend. ANM a facut un anunt important despre cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion 2020-2021. Vin sarbatorile de iarna cu temperaturi neasteptate

Vin sarbatorile de iarna si multi dintre noi vor sa stie cum va fi vremea, pentru a vedea ce planuri isi fac.

Prognoza meteo 16-19 decembrie 2020. Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada

Prognoza meteo ANM. Este o luna decembrie mai calda decat in mod obisnuit.

Vremea de Craciun si Revelion. Prognoza meteo pentru ultimele doua saptamani din 2020

Meteorologii Administratiei Nationale au anuntat ca vremea va fi mai calda in urmatoarele doua saptamanifata de normalul lunii decembrie, iar temperaturile vor creste in unele zone cu pana la 8.

Meteo 19-22 decembrie. Avertisment de la ANM: se schimba vremea. Ce vine de maine

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta cum va fi vremea in perioada cuprinsa intre 19 si 22 decembrie. Care sunt maximele si minimele pentru diferite zone din tara noastra? Meteo ANM pentru 19-22 decembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend. Sambata se anunta izolat burnita si .

Prognoza meteo: Cod galben de ceata in trei judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua coduri galbene de ceata pentru trei judete ale tarii, valabile pana la ore 9:00 si 10:00. Mai exact, in localitatile Bozovici,.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in trei judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru trei judete, valabil pana la ora 10:00. Mai exact, in zonele joase ale judetelor Gorj, Valcea, dar si in.

Prognoza meteo, azi, 17 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa in cea mai mare parte a tarii. La munte se anunta precipitatii sub forma de lapovita

Meteorologii ANM anunta vreme frumoasa in toata tara. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate fata de valorile obisnuite ale perioadei, in special in vestul teritoriului. in prima parte a zilei de azi se.

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Prognoza meteo: Vine un Craciun fara zapada. Cum va fi vremea de sarbatori

Vremea va fi calda in urmatoarele doua saptamani, insa cu ploi si precipitatii mixte in zonele montane. Meteorologii anunta un Craciun fara zapada, prognoza pentru intervalul 14 - 27 decembrie indicand temperaturi peste media perioadei si precipitatii slabe sub forma de ploi si burnita.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea calda. Unde se anunta ploi si burnita

Vremea se va mentine mai calda pentru aceasta data, indeosebi in vestul tarii. Vineri, 18 decembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade. Ploile slabe si burnita vor cuprinde majoritatea regiunilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )