Libnet.ro
UNICEF

11:01

Prognoza meteo. Persista vremea calduroasa, iar gradul de instabilitate atmosferica se va mentine ridicat

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo. Persista vremea calduroasa, iar gradul de instabilitate atmosferica se va mentine ridicat

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru astazi. Vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar pe arii restranse in sud-est, in orele amiezii se va mentine calduroasa, disconfortul termic fiind ridicat. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru sambata, 15 iunie. Jumatate de tara sub canicula, cealalta sub averse

Vremea calduroasa va persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele dupa-amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse pe arii restranse, descarcari.

Cum va fi vremea la mare intre 17 si 23 iunie. Prognoza meteo si temperatura apei pentru toate statiunile de pe litoral

Vremea caniculara a pus stapanire peste majoritatea zonelor tarii, iar fenomenele de instabilitate atmosferica sunt inca prezente, mai ales spre seara. La mare, in schimb, este o vreme numai buna pentru plaja. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 17 23 iunie. Prognoza meteo pentru perioada 17 23 iunie Administratia Nationala de Meteorologie .

METEO. Prognoza meteo actualizata pana miercuri

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. AZI Vremea se va mentine calduroasa, dar si instabila. Disconfortul termic va fi accentuat si indeosebi in zonele de campie indicele.

Prognoza meteo. Vreme calduroasa, dar si ploi violente

IN TARA Duminica, Vremea se va mentine calduroasa, dar si in general instabila. Disconfortul termic va fi accentuat si indeosebi in zonele de campie indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si.

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi.

Prognoza meteo pentru duminica, 16 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Duminica, 16 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, iar disconfortul termic accentuat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime intre 12 si 24 de.

Prognoza meteo pentru luni, 17 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 17 iunie, in zonele de deal si de munte, precum si in vestul, sud-vestul, nordul, estul si centrul teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin.

Prognoza meteo a fost revizuita: Cod galben de furtuni periculoase si ploi puternice

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, marti, mesajele de instabilitate atmosferica accentuata a vremii. Potrivit meteorologilor, urmeaza o perioada cu cer variabil, senin si temperaturi ridicate, insotita de fenomene meteo periculoase, vijelii, ploi abundente si caderi de grindina. Specialistii au emis o avertizare de cod galben care cuprinde 39 de judete, printre care si Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )