Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prognoza meteo: Ploi devastatoare lovesc Romania. Unde va fi prapad si ce fenomene se anunta in luna octombrie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ploi devastatoare lovesc Romania. Unde va fi prapad si ce fenomene se anunta in luna octombrie

Scapam de valul de aer polar, dar se intorc ploile. Vremea se indreapta de duminica, iar temperaturile vor creste pana la 28 de grade in sud-estul tarii. De marti, precipitatiile pun stapanire pe toata tara. La fel se anunta si in luna octombrie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza special, in conformitatea cu conditiile meteo speciale din zilele acestea. Valul de aer polar care a cuprins Romania vine la pachet si cu prima ninsoare. Care sunt maximele si ce regiuni vor simti din plin gradele in minus si fenomenele care sunt de obicei .

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie. Se anunta -4 grade Celsius

Dupa ce ne-am bucurat la inceput de toamna de inca putina vara, acum, armonia s-a stricat, iar anotimpul friguros isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii de la ANM anunta, pentru weekend-ul 21 22 septembrie, -4 grade Celsius in depresiunile din estul Transilvaniei. Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Prognoza meteo: Valul de aer polar vine cu lapovita si ninsori. Cat de frig se face, unde lovesc ploile si de cand se incalzeste

Valul de aer polar cuprinde toata Romania, iar temperaturile vor scadea cu aproximativ 10 grade. Se anunta minime negative in centrul tarii, unde vor fi si conditii de bruma. in zonele inalte, vantul va prezenta intesificari si ar putea aparea chiar lapovita si ninsoarea.

Prognoza meteo pentru 23 septembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil cu innorari temporare si ploi, local in regiunile intracarpatice si zona montana aferenta si pe.

Prognoza meteo pentru 20 septembrie. Temperaturi de sfarsit de octombrie in mijlocul lui septembrie

Pe parcursul zilei, in nordul si nord-estul tarii vremea va fi rece, cu innorari si local ploi, iar vantul va avea unele intensificari. in restul teritoriului valorile termice vor fi usor mai scazute .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )