Libnet.ro
UNICEF

18:30

Prognoza meteo pentru 23 septembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 23 septembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil cu innorari temporare si ploi, local in regiunile intracarpatice si zona montana aferenta si pe. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice.

Prognoza meteo pentru 22 septembrie. Cum va fi vremea, duminica?

Duminica, 22 septembrie, vremea va fi in general frumoasa; cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va innora treptat in regiunile vestice. Valorile termice, in crestere usoara in toate.

Prognoza meteo pentru 20 septembrie. Temperaturi de sfarsit de octombrie in mijlocul lui septembrie

Pe parcursul zilei, in nordul si nord-estul tarii vremea va fi rece, cu innorari si local ploi, iar vantul va avea unele intensificari. in restul teritoriului valorile termice vor fi usor mai scazute .

HOROSCOP rune pentru 23 septembrie. Berbecii au noroc la calatorii, Gemenii trec printr-o perioada de transformari

@page { size: 8. 5in 11in; margin: 0. 79in } p { margin-bottom: 0. 1in; line-height: 115%; background: transparent } a:link { color: 000080; so-language: zxx; text-decoration: underline } HOROSCOP. Runele.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie. Se anunta -4 grade Celsius

Dupa ce ne-am bucurat la inceput de toamna de inca putina vara, acum, armonia s-a stricat, iar anotimpul friguros isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii de la ANM anunta, pentru weekend-ul 21 22 septembrie, -4 grade Celsius in depresiunile din estul Transilvaniei. Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 22 septembrie .

Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza special, in conformitatea cu conditiile meteo speciale din zilele acestea. Valul de aer polar care a cuprins Romania vine la pachet si cu prima ninsoare. Care sunt maximele si ce regiuni vor simti din plin gradele in minus si fenomenele care sunt de obicei .

Traditii si obiceiuri din popor, la echinoctiul de toamna. Ce nu ai voie sa faci pe 23 septembrie

Pe 23 septembrie, are loc echinoctiul de toamna, momentul in care ziua va fi egala cu noaptea. Pe langa faptul ca fenomenul ne influenteaza starea, exista si cateva traditii si obiceiuri din popor. Echinoctiul de toamna are loc, anul acesta, luni pe 23 septembrie, la ora 10:50. Va fi momentul in care ziua va .

Luni, 23 septembrie, Adevarul iti prezinta Singuratatea unei regine Pilar Eyre

Adevarul aduce in atentia cititorilor sai o biografie mai putin cunoscuta: Regina Sofia a Spaniei. Cartea va fi distribuita in impreuna cu ziarul Adevarul luni, 23 septembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 25 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

VREMEA in weekend. Surprize mari anuntate de meteorologi

Prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie. Pe parcursul zilei, in nordul si nord-estul tarii vremea va fi rece,cu innorari si local ploi, iar vantul va avea unele intensificari. in restul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )