Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prognoza meteo: Romania, lovita de un val de aer rece. Unde vine toamna si in ce zone vor face ploile prapad

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Romania, lovita de un val de aer rece. Unde vine toamna si in ce zone vor face ploile prapad

Vara care s-a prelungit si in septembrie e pe sfarsite. Doar in aceasta saptamana ne vom mai bucura de maxime de 28 de grade, pentru ca de la jumatatea lunii vine frigul. Un val de aer rece ajunge in tara noatra saptamana viitoare. Vremea intra intr-un proces de racire, dar apropiat de normalul perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) valabila pana pe 22 septembrie 2019. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru 9-22 septembrie. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 9-22 septembrie. Vremea va fi calda in prima saptamana, cu temperaturi care vor ajunge la 28 de grade Celsius, dar se va racori in a doua saptamana de prognoza. Prognoza meteo pentru 9-22 septembrie Vremea va fi calda in Banat in prima saptamana. Temperaturile .

Prognoza meteo miercuri, 11 septembrie. Vesti surprinzatoare de la meteorologi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca azi, 11 septembrie, prognoza meteo vine cu o surpriza. Ramanem cu umbre ale temperaturile de vara sau toamna isi intra deja in drepturi? Iata vremea in toata tara, dar si in Bucuresti! Urmareste aici maximele la care sa te astepti dupa-amiaza si minimele noptii. Vremea in .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea joi, 12 septembrie. Cand loveste frigul

Vremea ramane calda pentru data din calendar, insa de maine, 12 septembrie, incep sa apara ploile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in weekend incep sa scada temperaturile, iar vremea rece de toamna pune stapanire pe Romania.

Prognoza meteo: Vine vreme de cosmar. Ce fenomene violente lovesc Romania, unde se anunta ploi devastatoare

Temperaturile continua sa fie placute pentru data din calendar, insa furtunile si ploile torentiale vor cuprinde Romania. in urmatoarele doua saptamani vor cadea precipitatii abundente, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

Prognoza meteo pentru 13 septembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vineri, 13 septembrie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa orele amiezii la munte, iar seara si noaptea in regiunile nordice si nord-estice, unde ?.

Prognoza METEO pentru urmatoarele saptamani: FRIGUL si PLOILE vor pune stapanire pe Romania. Zonele in care se va instala cu adevarat toamna

ANM a publicat prognoza pana pe 22 septembrie. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare.

Prognoza meteo 10 septembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari trecatoare la munte, precum si in vestul si nord-vestul tarii, unde pe parcursul zilei izolat vor fi ploi slabe si posibil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )