Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Temperaturi neobisnuite in luna octombrie

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pe 4 saptamani. Temperaturi neobisnuite in luna octombrie

Temperaturile vor fi usor mai ridicate decat normalul perioadei pana la sfarsitul acestei luni si abia din 2 noiembrie se va raci vremea. continuă pe Antena3

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 12 - 19 octombrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 12 - 19 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand scapam de ploi

Dupa episodul de frig si ploi care a pus stapanire pe tara noastra, vremea se va indrepta, iar temperaturile vor depasi mediile acestei perioade, spun specialistii. Prognoza meteo pentru urmatoare.

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

Prognoza meteo, azi, 12 octombrie 2020. Cerul va fi temporar noros

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 12 octombrie 2020. Potrivit acestora, in regiunile vestice si sud-vestice innorarile se vor accentua treptat, iar in.

Prognoza meteo, azi, 11 octombrie 2020. Temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 11 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, fiind resimtita in.

(P) Oferta speciala la magazinele ECONOMAT, in luna octombrie

P) Magazinele ECONOMAT va asteapta, in luna octombrie, cu cele mai buneoferte la o diversitate de produse. Ziua buna incepe cu o cafea buna. Pe rafturile magazinelor ECONOMAT gasestiJacobs.

(P) Oferta speciala la magazinele ECONOMAT, in luna octombrie

P) Magazinele ECONOMAT va asteapta, in luna octombrie, cu cele mai buneoferte la o diversitate de produse. CumparaMEDA Parizer afumat la doar 1,95 lei100 gramesiMEDA Carnati polonezi.

Prognoza meteo pentru intervalul 12 octombrie 2 noiembrie. Temperaturile inregistrate vor fi mai mari fata de normalul perioadei

Meteorologii anunta ploi pentru urmatoarea perioada, dar si vreme calda fata de maximele obisnuite pentru acest interval al anului. in perioada 12 octombrie 2 noiembrie, ANM anunta temperaturi ridicate cu.

Prognoza meteo: Vremea rea face ravagii. Ce fenomene se anunta, cat va ploua

Vremea se schimba radical incepand de astazi. Ploi puternice lovesc Romania, iar temperaturile scad accentuat. Calarasiul intra de marti dimineata, 13 octombrie, sub cod galben de vreme rea.

Prognoza meteo: Unde vine iarna. in ce zone se anunta lapovita si ninsori, cat de frig se face

Desi temperaturile mai cresc putin luni, de marti, frigul pune din nou stapanire pe Romania. Ploile sunt in extindere in majoritatea reginilor, iar la munte, pe creste, se anunta lapovita si ninsoare. Pana la sfarsitul lunii octombrie, precipitatiile ne vor da batai de cap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )