Libnet.ro
UNICEF

18:30

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 12 - 19 octombrie 2020

B1 B1,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 12 - 19 octombrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 12 - 19 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat. continuă pe B1

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. Ce fenomene se anunta in weekend, unde mai ploua

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, in timp ce cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale in urmatoarele 4 saptamani. Sfarsitul de saptamana aduce precipitatii din belsug si maxime care nu vor depasi 23 de grade Celsius.

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII castiga pe toate planurile, BALANTA are protectie divina

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata seara, la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 12-18 octombrie 2020. Fecioarele primesc bani sau cadouri, iar Pestii intra intr-o batalie pe care o vor castiga, din fericire pentru ei. Ne asteapta o saptamana destul de buna mai pentru toate zodiile! .

Horoscop saptamana 11- 17 octombrie cu Mariana Cojocaru. Trei zodii, pe muchie de cutit! O noua etapa de Mercur Retrograd

Horoscop saptamana 11- 17 octombrie cu Mariana Cojocaru. Avem parte de o saptamana plina de schimbari. Astrologul a oferit horoscopul saptamanii viitoare pentru kfetele. ro.

Alerta meteo ANM. Vremea se schimba drastic incepand de maine: ce temperaturi vom avea

Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea urmeaza a fi mohorata in mare parte a tarii. Cu toate acestea, in Capitala, temperaturile vor atinge 19 grade Celsius. ANM Administratia Nationala de Meteorlogie a anuntat ca joi vremea in mai multe judete va fi destul de rece. Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea se .

Prognoza meteo: Un val de frig si ploi ajunge in Romania. Cat scad temperaturile, unde se anunta ninsori

Dupa temperaturi neobisnuit de ridicate pentru luna octombrie, vremea se schimba radical. Se raceste accentuat si apar ploile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile scad si cu 10 grade Celsius. La munte se anunta lapovita si ninsori la altitudini mari.

Prognoza meteo pana la sfarsitul saptamanii: Temperaturi in scadere si ploi abundente in toata tara

Primele zile alelunii octombrie au adus vreme mai calda decat cele de lasfarsitul lui septembrie, insa temperaturi incep sa scada din nou, iar ploile isi fac prezenta in aproape toata tara.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2408 seconds )