Libnet.ro
UNICEF

08:32

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Temperaturi peste 30 de grade si multe zile cu averse

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pe 2 saptamani: Temperaturi peste 30 de grade si multe zile cu averse

Temperaturile vor depasi 30 de grade in urmatoarele doua saptamani, cu exceptia zilei de 5 august, cand vremea va fi racoroasa. Sunt posibile ploi aproape in fiecare zi, potrivit prognozei meteo pe 2 saptamani publicate luni, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo azi, vineri, 31 iulie 2020. Vreme schimbatoare de la o ora la alta. Ploi, vijelii si canicula

Meteorologii anunta vreme calduroasa si astazi, 31 iulie, in majoritatea zonelor tarii. Totodata, ANM a emis si o avertizare de tip Cod galben de canicula pentru 17 judete. Mai multe detalii, in continuare. Meteo 31 iulie. Cum va fi vremea in Romania Vremea va fi calduroasa, astazi, in cea mai mare parte a tarii, local .

Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

Pentru prima zi a acestei saptamani meteorologii anunta temperaturi caniculare in toata tara, in special in zonele de sud si sud este. Cerul va fi senin, temporar innorat izolat, in special in centrul,.

Vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Vin vesti bune din partea meteorologilor pentru toti cei care isi doresc sa isi planifice concediile in luna august. Vor fi temperaturi mari mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, iar ploile vor fi deficitare. Asta arata prognoza pentru patru saptamani emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 3 10 august 2020

In aceasta saptamana meteorologii anunta temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii, mai ales in jumatatea de sud, acolo unde valorile din termometre vor fi mai mari fata de aceasta perioada a.

Prognoza meteo pentru weekendul 31 iulie -2 august 2020. Vremea se raceste semnificativ si cresc sansele de ploaie in toata tara

Incepand de vineri, 31 iulie, valorile termice vor incepe sa scada usor fata de zilele precedente, totusi nu scapam de canicula la amiaza, cand temepratura maxima va atinge 35 de grade. Cerul va fi.

Prognoza meteo: Vremea, la extreme in Romania. Unde revine canicula si in ce regiuni ploile fac prapad

Sudul tarii continua sa fie parjolit de canicula si in urmatoarele zile, iar in regiunile vestice se intorc ploile si furtunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade.

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )