Libnet.ro
UNICEF

22:31

Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

Pentru prima zi a acestei saptamani meteorologii anunta temperaturi caniculare in toata tara, in special in zonele de sud si sud este. Cerul va fi senin, temporar innorat izolat, in special in centrul,. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 2 august, vremea va fi predominant frumoasa. Meteorologii aduc vesti bune pentru romani la acest final de saptamana. Cerul va fi mai mult senin, iar valorile din termometre raman.

Prognoza meteo azi, vineri, 31 iulie 2020. Vreme schimbatoare de la o ora la alta. Ploi, vijelii si canicula

Meteorologii anunta vreme calduroasa si astazi, 31 iulie, in majoritatea zonelor tarii. Totodata, ANM a emis si o avertizare de tip Cod galben de canicula pentru 17 judete. Mai multe detalii, in continuare. Meteo 31 iulie. Cum va fi vremea in Romania Vremea va fi calduroasa, astazi, in cea mai mare parte a tarii, local .

Prognoza meteo, azi, 01 august 2020. Este asteptata vreme extrema

Sambata, 01 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi extrema in acest sfarsit de saptamana in Romania. ANM a emis un cod galben de canicula.

Prognoza meteo, azi, 31 iulie 2020. Vremea va fi in continuare calduroasa

Vineri, 31 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi in continuare calduroasa indeosebi in sudul si sud-estul tarii, unde va fi canicula.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Temperaturi peste 30 de grade si multe zile cu averse

Temperaturile vor depasi 30 de grade in urmatoarele doua saptamani, cu exceptia zilei de 5 august, cand vremea va fi racoroasa. Sunt posibile ploi aproape in fiecare zi, potrivit prognozei meteo pe 2 saptamani publicate luni, transmite Mediafax.

Informatii ANM: Cum va fi vremea si ce temperaturi vor indica termometrele, luni, 3 august 2020

Vremea va fi calduroasa in sud, cerul va fi variabil, in general, iar ploile isi vor face simtita prezenta in nordul si centrul teritoriului. ANM: Vreme frumoasa in sud-vest, temperaturi ridicate in Capitala si ploi in nord si centru Vremea va fi calduroasa in sud si sud-est, cu cer variabil si temperaturi maxime de 32 .

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 2 august 2020

Duminica, 2 august, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 30 iulie, Loteria Romana a acordat 14. 689 de castiguri in valoare totala.

Horoscop zilnic: marti, 4 august 2020. O zodie castiga o suma mare de bani

Astrologii au facut horoscopul pentru ziua de marti, 4 august 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, cu exceptia capricornilor si sagetatorilor. Horoscop zilnic: marti, 4 august 2020. O zodie face o achizitie importanta Astrologii au facut horoscopul zilei de marti, 4 august 2020. Vestile nu sunt deloc bune pentru doua dintre zodii.

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

Superstitii luna august 2020. in ce zile NU este bine sa te certi

In acest articol iti vom prezenta superstitiile lunii august, astfel incat sa stii in ce zile nu este bine sa te certi, cand sa eviti calatoriile, precum si care sunt sarbatorile lui gustar. Care sunt traditiile lunii august in popor, luna august mai este cunoscuta si drept gustar, augustru, maselar, ori secerar. intrucat cele mai .

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )