Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prognoza meteo: Nu scapam de vremea de cosmar. Ce anunta meteorologii, unde lovesc furtuni violente si ploi puternice

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Nu scapam de vremea de cosmar. Ce anunta meteorologii, unde lovesc furtuni violente si ploi puternice

Furtuni si ploi abundente ne asteapta si in urmatoarele zile. Meteorologii anunta instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 29 de grade Celsius. De ploi nu scapam nici in urmatoarele 4 saptamani. continuă pe Adevărul

Prognoza METEO ANM. Nu scapam de vremea rea! Zonele in care sunt anuntate ploi torentiale

Prognoza METEO. Vremea rea nu se lasa dusa pana vineri. Meteorologii anunta ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si posibil grindina.

Prognoza meteo weekendul 27-28 iunie 2020. Vreme frumoasa, dar nu scapam de aversele torentiale

Prognoza meteo pentru weekendul 27-28 iunie anunta vreme in general calda, dar aversele de ploaie nu vor disparea complet. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea in.

Cand scapam de ploi? Ce spun meteorologii despre prognoza meteo

Prognoza meteo arata ca abia spre finele lunii scapam de ploi. Potrivit meteorologilor, zilele urmatoare precipitatiile ploile vor avea caracter torential si vor fi insotite de descarcari electrice.

Prognoza meteo azi 22 iunie 2020. Cod Portocaliu in majoritatea zonelor tarii, meteorologii anunta vreme instabila

Prognoza meteo pentru acest inceput de saptamana aduce un cod portocali de instabilitate atmosferica accentuate, valabil pana la data de 22 iunie 2020, ora 10:00. Dupa acest interval urmeaza sa intre in.

Prognoza meteo. Ce fenomene lovesc Romania in luna iulie. Cand se raceste vremea, unde se asteapta ploi puternice

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani. Meteorologii au anuntat ca pana la sfarsitul lunii iunie se va ajunge la 30 de grade in sudul tarii, insa cu multe zile de instabilitate atmosferica. Din 2 iulie, vremea se va raci, iar noaptea se vor inregistra 14 - 16 grade.

Prognoza meteo, azi, 23 iunie 2020. Vremea continua sa fie instabila

Vremea se va mentine calda, dar aversele torentiale isi vor face din nou simtita prezenta. Astfel, instabilitatea atmosferica se va mentine temporar accentuata, in cea mai mare partea a tarii,.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Frecvente averse insotite de descarcari electrice

Meteorologii Agentiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis, luni, o prognoza speciala pentru Bucuresti, conform careia, in zilele urmatoare, vor avea loc frecvente averse ce vor avea si caracter.

in sfarsit, vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in perioada urmatoare, vremea va fi una buna, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada. De la jumatatea lunii insa, este posibil sa se raceasca, in special in nordul tarii.

Prognoza meteo, azi, 24 iunie 2020. Averse torentiale si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica se va mentine temporar accentuata in centrul, sudul si estul tarii, unde vor fi perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )